Auto zanimljivosti

Revolucionarni BMW i8 na jednom od prvih testova

Revolucionarni BMW i8 na jednom od prvih testova
Revolucionarni BMW i8 na jednom od prvih testova

BMW-ovo pokretanje linije i-automobila zasad se pokazuje i više nego uspješnim. Bavarci ne mogu proizvesti dovoljno malenih i3 da zadovolje potražnju, a sada je i i8 počeo šarmirati predstavnike sedme sile.

Među prvima koji su pali pod uticaj futurističkog sportaša iz Minhena je i Kris Haris koji prilikom svojeg drugog susreta s i8, ovaj put u finalnom a ne prototipnom izdanju, nije mogao sakriti oduševljenje doživljenim, prenosi T-portal.

Doista treba pogledati video prilog u kojem jedan od najpopularnijih automobilskih novinara na svijetu navodi sve što mu se svidjelo i što nije kod vozila koje cijenom konkuriše poršeu 911 i audiju R8 da biste shvatili koliko je i8 zapravo sasvim drugačiji automobil od gotovo svega što si smrtnici mogu priuštiti.

Naime, ako zanemarimo LaFerrari, McLaren P1 i Porsche 918 Spyder, i8 je najsofisticiraniji automobil današnjice za čiju kupovinu nije potrebno biti na VIP-listi i/ili posjedovati višak od nekoliko miliona kuna na računu.

Pogledajte što ga čini toliko posebnim i u komentarima nam recite slažete li se s Harisovom procjenom te nam u anketi odgovorite koji automobil biste vi odabrali - i8, 911 ili R8.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije