Privreda

Centrum otvorio novi objekat u Banjaluci (FOTO)

Centrum otvorio novi objekat u Banjaluci (FOTO)
Centrum otvorio novi objekat u Banjaluci (FOTO)

BANJALUKA – Kompanija Centrum Trade, vodeći domaći lanac prodajnih centara za gradnju, opremanje i uređenje doma danas su kod kružnog toka na Petrićevcu, na površini na 13.500 metara kvadratnih, otvorili savremeni prodajni centar koji svojim izgledom prati koncep uređenja svjetskih maloprodajnih "uredi sam" objekata.

U novom objektu zaposleno je 80 radnika.

Pored postojećeg asortimana, novootvoreni objekat nudi nove sadržaje, a  to su dnevni centar u kome se kupcima nude usluge projektovanja najmeštaja, rezanja i kantovanja, te svijet keramike sa uslugama stručnog savjetovanja i 3D planiranja.

Tu je i najveći pet centar sa veterinarskom apotekom i mini zoo vrtom, home centar na galeriji sa najbogatijom ponudom bijele tehnike, malih kućanskih aparata, računara i IT opreme, kao i odjel rasvjete, posuđa i tekstila.

Novi Centrum nudi i najbolje opremljen vrtni centar u cijeloj regiji, kao i najsavremeniji htz šop u BiH i još mnogo drugih proizvoda i usluga.

Kao vodeći uvoznik i distributer mašina, aparata, ručnih i elektičnih alata Centrum će i dalje svojim majstorima i solo majstorima nuditi najbolji izbor, provjereni kvalitet, vrhunski servis i simulativan program lojalnosti.

Novi centrum objekat nalazi se u ulici Marije Dinić 7a, odnosno kod kružnog centra na Zapadnom tranzitu, prema Petrićevcu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije