Privreda

Hipermarket "Bingo" od sada i u Derventi

Hipermarket "Bingo" od sada i u Derventi
Hipermarket "Bingo" od sada i u Derventi

DERVENTA - Kompanija "Bingo" otvorila je u srijedu hipermarket u Derventi, koji će poslovati u okviru novootvorenog tržnog centra "Retail park" u ovom gradu.

Početak rada tržnog centra "Retail park", svečanim presijecanjem vrpce, ozvaničili su Zlatan Klokić, ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS, te Milorad Simić, načelnik opštine Derventa, i Miladin Preradović, vlasnik i direktor tog tržnog centra, koji će ukupno zapošljavati oko 100 radnika.

Tatjana Paunovski, portparol kompanije "Bingo", rekla je da je ovo 177. prodajni objekat ove kompanije, a prvi u Derventi.

"Zaista nam je drago što smo ovako dočekani, da ima dosta posjetilaca. Priredili smo brojna iznenađenja za naše kupce, nagrade i poklon pakete, tu je i zabavni sadržaj, kao i predstava za djecu 'Maša i medo'", rekla je Paunovski. Ona je dodala da se "Bingo" u Derventi prostire na površini od 1.500 metara kvadratnih i da ima 40 zaposlenih radnika.

Novootvoreni tržni centar sagrađen je pored magistralnog puta Derventa - Brod, a u sklopu objekta radi i restoran "Tranzit" i samouslužna auto-praonica, te prodajni objekti brojnih stranih i domaćih brendova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije