Tržište

"Bingo" otvorio 180. prodavnicu

"Bingo" otvorio 180. prodavnicu
"Bingo" otvorio 180. prodavnicu

SARAJEVO - Domaći trgovački lanac "Bingo" otvorio je u petak hipermarket na Stupu, na mjestu gdje je nekada bio centar "Merkur".

"Ovo je naša 180. poslovna jedinica. Ovo je prva poslovnica sa specifičnim asortimanom. Nudi sve što je nudio 'Merkur' uz proširenje ponude na namještaj, tekstil i obuću", rekla je Tatjana Paunoski, rukovdilac Službe marketinga lanca "Bingo".

Kako je istaknuto, na 8.000 metara kvadratnih prodajnog prostora kupci mogu naći sve što im je potrebno za opremanje doma, alate, tehniku, bijelu tehniku, male kućanske aparate, ali i bogatu ponudu namještaja, te dječji, ženski i muški tekstil i obuću.

"Osim hipermarketa, u sklopu centra je restoran, kafić i igraonica", dodala je Paunoski.

Kazala je da su pozvali bivše uposlenike "Merkura" i da se odazvao dio njih, te da ovaj novootvoreni hipermarket zapošljava 60 radnika.

"Osim popusta na odabrani asortiman, priredili smo brojne promocije na dan otvorenja i poklon pakete na kolu sreće za kupce koji kupe robu u vrijednosti većoj od sto KM. I u subotu će biti neki popusti i nagrade", rekla je u petak Paunoski.

Najavila je otvaranje 181. poslovnice lanca "Bingo" u Tuzli i to "Bingo City centra" na 40.000 metara kvadratnih, gdje će gost biti Hari Mata Hari.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije