Tržište

"Fructa Trade'' otvorila novu upravnu zgradu i logistički centar

"Fructa Trade'' otvorila novu upravnu zgradu i logistički centar
Foto: N.N. | "Fructa Trade'' otvorila novu upravnu zgradu i logistički centar

Kompanija "Fructa Trade" otvorila je prošli petak novu upravnu zgradu i logistički centar u industrijskoj zoni, koji su kruna na 25 godina poslovanja ove derventske firme, a uz proširenje kapaciteta najavljena su i nova zapošljavanja.

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj zvanica, među kojima načelnik opštine Milorad Simić sa saradnicima, narodni poslanik Igor Žunić, načelnici nekoliko opština, te brojni poslovni partneri i saradnici kompanije.

Prvi čovjek "Fructa Trade-a'" Dušan Reljić rekao je da je ovaj dan veoma značajan za kompaniju koja obilježava 25 godina poslovanja.

"Otvorili smo logistički centar sa oko 10 000 kvadratnih metara skladišnog prostora i novu upravnu zgradu oko 1 800 kvadrata željeći da budemo snabdjeveniji u našim marketima, da pružimo što bolju uslugu i obezbijedimo bolje uslove rada našim zaposlenima. Ovdje će biti zaposleno novih pedesetak radnika, a nadamo se da ćemo i dalje širiti poslovanje. Ovo nije samo moja zasluga, nego i ekipe koja zajedničkim radom doprinosi da firma bude ono što jeste", rekao je Reljić.

S obzirom da se radi o kompaniji koja je tokom svih 25 godina postojanja bila jedan od zamajaca derventske privrede načelnik opštine Milorad Simić izrazio posebno zadovoljstvo širenjem njenih kapaciteta.

"Ovo je velika radost i u derventskom privrednom koloritu zasigurno je jedna ljepota koja će popraviti razglednicu Dervente. Podsjetiću da je prošle godine izvoz Dervente iznosio 344,5 miliona KM , a ,'Frukta Trade' u tome zauzima značajno mjesto. Hoću da vjerujem da će sljedeće godine u ovo doba rezultat biti daleko veći i da će ova firma dati još veći doprinos", rekao je Simić.

Kompanija "Fructa Trade'" zapošljava više od 1,200 radnika i ima ukupno 41 maloprodajni Kort objekat širom BiH, od Zvornika do Cazina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije