Tržište

Otvoren Supermarket "Đurić MBB" u banjalučkom naselju Petrićevac

Otvoren Supermarket "Đurić MBB" u banjalučkom naselju Petrićevac
Foto: Jelena Đurđević | Otvoren Supermarket "Đurić MBB" u banjalučkom naselju Petrićevac

BANJALUKA - U zgradi "Centurma" u banjalučkom naselju Petrićevac u petak je otvoren Supermarket "Đurić MBB", čime je Banjaluka postala bogatija za još jednog ponuđača na tržištu.

Market "Đurić MBB" se od ostalih konkurenata izdvaja po velikom izboru domaćih proizvoda koji, kako kažu, čine oko 99 odsto njihovog bogatog asortimana.

"Nastojimo da na našim policama u što većoj mjeri budu zastupljeni domaći proizvodi, te da kupci prepoznaju naš kvalitet", istakao je Miloš Đurić, vlasnik kompanije "Đurić MBB".

Prema njegovim riječima, ova kompanija posluje oko 20 godina u osam opština i gradova na području RS, a objekat koji je otvoren u petak u Petrićevcu ima oko 1.300 kvadratnih metara površine sa izuzetno bogatim asortimanom proizvoda.

"U osam opština i gradova RS imamo oko 300 zaposlenih ljudi", kazao je Đurić.

Dodao je da je ovo prvi  market u Banjaluci, a da jedan postoji u Trnu, u opštini Laktaši, te da do kraja godine planiraju otvoriti još jedan market u Banjaluci u Dervišima pored "Fisa"

Otvaranju je prisustvovao i Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, koji je poželio dobrodošlicu jednom, kako je rekao, kvalitetnom privrednom subjektu na banjalučko tržište gdje je konkurencija vrlo ozbiljna.

"Radi se o firmi sa izuzetno dobrim poslovnim rezultatima ako govorimo o dva osnovna parametra, a to su cijena i kvalitet", kazao je Radojičić.

Dodao je da je posebno pozitivno što je u novootvorenom marketu više od 30 mladih dobilo posao, i što će sami potrošači dobiti veću mogućnost izbora i odličan kvalitet proizvoda po prihvatljivim cijenama.

Na otvaranju marketa se okupio i veliki broj kupaca koji su izrazili zadovoljstvo novim mjestom za kupovinu u gradu.

"Prvi put sam ovdje i izbor je odličan, tako da svako može naći nešto za sebe", rekao je Saša Kiselinov, kupac u Supermarketu "Đurić MBB".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije