Nezavisni stav

Moćna prevara

Uprkos priznanju bjelosvjetskih prevaranata da specijalne energetske narukvice koje proizvode korisnicima ne mogu da pomognu da se osjećaju bolje, stabilnije i zdravije, ovaj "nakit" kod nas još može da bude kupljen.

Potvrda da su prevarili kupce i izvinjenje kompanije "Power Balance" nije bilo dovoljno da ih naši prodavci povuku iz prodaje.

Američki prodavci magle zaslužuju medalju za inventivnost za recept kako običnim komadom silikona i "moćnim hologramom" zaraditi milione.

Svaka čast i svjetskim facama poput Kobija Brajanta, Bila Klintona ili princeze Kejt Midlton (a nisu jedini) koji su pristali da reklamiraju ovaj proizvod, ubjeđujući nas u laž.

Treba skinuti kapu i našim naivčinama, koji su kupovinom ove šarene laže pokušali da se približe svjetskom džet-setu, kad već ne mogu da imaju bazene, vile ili milione koji im pomažu da se osjećaju sasvim dobro i stabilno. I što će svjetskim facama uopšte "čarobne narukvice"?!

Istina, oni se previše i ne sikiraju, jer tridesetak dolara, koliko su platili narukvicu za njih je prava sitnica.

Prevara je priznata, presuda u korist prevarenih kupaca donesena i novac će američkim kupcima biti vraćen. Sa našim naivcima, već je druga priča jer nemamo laboratorije koje (ne)efikasnost mogu da dokažu.

Kao da ih sami ne možemo testirati. Ako imate dijete koje još ne zna da vozi bicikl, stavite mu narukvicu i postavite ga na bicikl. Ako se bojite za dijete, pokušajte sebe postaviti na rolere ako ih nikada niste vozili prije. Javite nam jeste li održali ravnotežu ili su po vas došla kola Hitne pomoći.

Zaboravite na svojih uzalud potrošenih oko 30 maraka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije