Film i serije

Britanci snimili seriju o Pink Panterima (VIDEO)

Britanci snimili seriju o Pink Panterima (VIDEO)
Britanci snimili seriju o Pink Panterima (VIDEO)

LONDON - Idućeg mjeseca s emitovanjem kreće nova britanska kriminalistička serija “The Last Panthers”. U šest epizoda prikazaće se napeta priča o velikoj pljački dijamanata koja će se razviti u veliku operaciju širom Evrope u koju će biti uključeni brojni internacionalni kriminalci i bankari.

Impresivnu glumačku listu predvodi za Oskara nominirana Samanta Morton, koja tumači Naomi, inspektora čiji je glavni zadatak pronaći ukradene dijamante pod svaku cijenu. Njezinog šefa glumi Džon Hart, a u potjeri za kradljivcima dijamanata sudjeluje i francuski policajac Kalil, kojeg glumi Tahar Rahim.

Jedna od glavnih uloga u seriji povjerena je hrvatskom glumcu Goranu Bogdanu koji glumi Milana, srpskog kradljivca dijamanata i vođu bande Pink Panthers. Njegov lik jedan je od ključnih u ovoj seriji i kroz svih šest epizoda on i ekipa notornih bandita biće prisiljeni bježati od velike međunarodne potjere. Za Bogdana je ovo prva velika internacionalna uloga.

“The Last Panthers” nastao je prema ideji poznatog francuskog novinara Žeromea Pierea, scenarij je napisao nagrađivani Džak Torn, a režiju je odradio Johan Renk. Serija je snimana osam mjeseci u Crnoj Gori, Beogradu, Marseju i Londonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije