Film i serije

Dani brazilskog filma u sarajevskom kinu Meeting Point, ulaz besplatan

Dani brazilskog filma u sarajevskom kinu Meeting Point, ulaz besplatan
Foto: Ustupljena fotografija | Dani brazilskog filma u sarajevskom kinu Meeting Point, ulaz besplatan

SARAJEVO - Dani brazilskog filma, u organizaciji Ambasade Brazila u Sarajevu i u saradnji s kinom Meeting Point, održaće se od 22. do 25. aprila u Sarajevu, a publika će imati priliku da pogleda četiri brazilska filma u terminu od 20 časova.

Kako je saopšteno iz kina Meeting Point, ulaz je besplatan, a besplatne ulaznice za višestruko nafrađivane filmove preuzimaju se sat vremena prije početka projekcije. "Dani brazilskog filma počinju u ponedjeljak, 22. aprila u 20 sati projekcijom filma 'Druga majka' Anne Muylaert, nagrađen sa više od 30 nagrada i brazilski kandidat za 'Oscara' u kategoriji najboljeg stranog filma. U utorak, 23. aprila u 20 sati na programu je film 'O Quatrilho' Fábija Barrete, nominiran za 'Oscara' 1996. godine za najbolji strani film. U srijedu, 24. aprila u 20 sati publika će moći pogledati film 'Xingu' u režiji Cao Hamburgera, a u četvrtak, 25. aprila film 'Nevidljivi život' Karima Aïnouza, dobitnik brojnih nagrada, između ostalog i nagrade 'Izvjestan pogled' na filmskom festivalu u Cannesu 2019. godine", saopšteno je iz sarajevskog bioskopa.

Program Dana brazilskog filma završava u četvrtak, 25. aprila u 20 sati projekcijom filma "Nevidljivi život".

Sve informacije o programu su na internet stranici kina Meeting Point: https://kinomeetingpoint.ba/ i na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije