Film i serije

Oglasila se progoniteljka iz serije "Baby Reindeer": On je psihotičan, mrzi žene

Oglasila se progoniteljka iz serije "Baby Reindeer": On je psihotičan, mrzi žene
Foto: Twitter / Printscreen | Oglasila se progoniteljka iz serije "Baby Reindeer": On je lažov i psihijatrijski slučaj

Netfliksova serija "Baby Reindeer" zaludila je svijet zbog svoje intrigantne priče o progoniteljki i mladiću, koja je snimljena po istinitom događaju.

Žena po imenu Fiona Harvi, koja je poslužila kao inspiracija za lik progoniteljke Marte Stjuart u sada već svjetski popularnoj seriji "Baby Reindeer", bila je gost u poznatoj emisiji kod Pirsa Morgana.

Fiona Harvi je u emisiji kod Pirsa Morgana opovrgla tvrdnje da je ona zaista poznavala Ričarda Gada, koji je ujedno reditelj, ali i glavni glumac ove serije.

Naime, ona je izjavila da su se sreli samo dva-tri puta, i da je glumac zapravo psihijatrijski slučaj, i da je psihopata koji zarađuje novac na lažima.

@piersmorganuncensored "He asked me to sleep with him... he said 'would I like my curtains fixed?'" #BabyReindeer #Martha #piersmorganuncencored #piersmorgan #FionaHarvey #trending #fyp  original sound - piersmorganuncensored

"Zbog njega dobijam prijetnje, da bi zaradio milione. On je psihotičan, mrzi žene. Generalno mislim da ima probleme, njegova serija je fikcija. Samo dvije stvari su istinite - on se zove Ričard Gad i radio je kao barmen kada sam ga upoznala. Vidjeli smo se dva-tri puta."

Harvi je otkrila da je riješila da se oglasi nakon što su fanovi Netfliksove serije otkrili njen prvi identitet.

Tokom intervjua Fiona Harvi negira da je ikada bila u njegovoj kući, ili da je imala kontakt sa glumčevim roditeljima. Takođe tvrdi da nije slala "na hiljade poruka i mejlova".

"Fanovi serije su me našli na internetu, prijetili mi smrću. Nije moj izbor da budem ovdje, ja sam natjerana da se oglasim."

Na pitanje voditelja o imenu serije "Baby raindeer", da je nadimak koji mu je ona dala, rekla je da je istina. "Imala sam igračku, a on je imao obrijanu glavu, u radnji su bili irvasi... taj dio je tačan. Rekla sam to kao šalu."

Na pitanje voditelja da li je istina da mu je poslala 41.000 mejlova Fiona je rekla da je to  "apsolutna laž" i da mu je poslala samo "desetak mejlova" i "oko 18 tvitova", prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije