Muzika

Eksl Rouz je novi pjevač grupe AC/DC?

Eksl Rouz je novi pjevač grupe AC/DC?
Eksl Rouz je novi pjevač grupe AC/DC?

Frontmen čuvenih “Guns N’ Roses” Eksl Rouz po svoj prilici je novi pjevač kultnog benda AC/DC!

Ovu nevjerovatnu vijest objavio je “Atlanta Radio 100.5”, a preneli brojni mediji koji prate hard i hevi muziku.

Kako se navodi u objašnjenju ove vijesti, Eksl će zamijeniti Brajana Džonsona, pjevača AC/DC, na ostatku svjetske turneje tog benda.

Eksl je, štaviše, tokom vikenda viđen u Atlanti, gde je bio na tonskim probama, ali ne sa “Gansima”.

Radio DJ Džejson Bejli otkrio je da je od “veoma, veoma dobrog izvora” dobio potvrdu da su spekulacije o Ekslovom nastupu s AC/DC tačne.

– Eksl se sreo sa bendom i dogovoreno je da pjeva na preostalih deset koncerata. Stvar je i u tome da je Angus veoma “ili-ili” tip. U fazonu je da ako Brajan zbog zdravstvenih razloga ne može da pjeva, onda to neće ni raditi. Brajan je navodno trebalo da se poviče poslije posljednje turneje, a bend je želio da nastavi sa radom. Angus je u fazonu: “Ako ne možeš dalje s nama, hvala ti na svemu, ali šou mora da se nastavi”. Zato su organizovali audiciju na koju su dolazili razni ljudi, a onda se pojavio Eksl. Ponavljam, to sam saznao od veoma dobrog izvora – rekao je Bejli.

Početkom mjeseca objavljeno je da AC/DC odlaže nastavak turneje zbog mogućeg gubitka sluha Brajana Džonsona. Njega je ljekar upozorio da u suprotnom rizikuje trajan gubitak sluha, saopštio je tada bend.

AC/DC su američku turneju počeli u Takomi, u američkoj saveznoj državi Vašington, a evropska bi trebalo da počne 7. maja u Lisabonu, prenosi Alo.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije