Muzika

Enrike Iglesias priprema scenski spektakl u Areni

Enrike Iglesias priprema scenski spektakl u Areni
Enrike Iglesias priprema scenski spektakl u Areni

BEOGRAD - Poslije najavljene druge bine u parteru, muzičko-scenski spektakl Enrikea Iglesiasa 10. maja u Kombank areni pojačaće brojni tehnički detalji.

Prema Iglesiasovoj želji da bude što bliži svojim fanovima, glavna bina imaće krila od po dva metra koja će se i sa lijeve i sa desne strane, pružati ka publici na VIP tribinama.

Na binu će se nastavljati impresivno dugačka pista od čak 17 metara, široka 2.44 metra i visoka 1.52 metra.

Pista će se završavati još jednom malom binom, širokom tri metra, najavljuju organizatori.

Atmosferu na koncertu pojačaće bogata rasvjeta sa laserima i odlično ozvučenje, a za scenske efekte biće zaduženi topovi sa konfetama najrazličitijih boja i bijeli baloni.

Za razliku od nekih svjetskih zvijezda, Iglesiasu je najvažnije da sa svojim obožavaocima ostvari što bliži kontakt tako da su mu ostali zahtjevi u vezi hrane i pića izuzetno skromni.

Kao iznenađenje za sve ostaće način na koji će Enrike izaći na scenu kao i kako će doći do bine u parteru.

Interesovanje za ovaj koncert i dalje ne jenjava. VIP tribine su rasprodate, a uvedena je dodatna kategorija VIP centar, mjesta najbliža drugoj bini.

Beograd će biti jedan od prvih evropskih gradova koji će ove godine ugostiti Iglesiasa u okviru veoma iscrpne svjetske turneje "Sex and Love" na kojoj je do sada održao više od 130 koncerata.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije