Muzika

"Vatra" objavila pjesmu "Nitko osim nas", uskoro koncert povodom 25 godina rada

"Vatra" objavila pjesmu "Nitko osim nas", uskoro koncert povodom 25 godina rada
Foto: Ustupljena fotografija | "Vatra" objavila pjesmu "Nitko osim nas", uskoro koncert povodom 25 godina rada

ZAGREB - Grupa "Vatra" objavila je treći singl sa nadolazećeg albuma, pjesmu "Nitko osim nas", za koju je muziku i tekst pisao Ivan Dečak, frontmen benda.

Pjesma je dobila i prateći video u režiji Radislava Jovanova Gonza, a ovo je 13 video spot koji je Gonzo snimio s "Vatrom", od samih početaka njihove karijere.

"'Nitko osim nas', pjesma je uronjena u mirise i boje proljeća i ljeta. Istovremeno, ona je hommage brit-popu pod čijim smo pozitivnim utjecajem razvijali našu glazbu od samih početaka pa sve do danas, kad s nestrpljenjem očekujemo proslavu našeg 25. rođendana na kojemu ćemo, između ostalih pjesma, uživo izvesti i najnoviji singl", kazao je o novom singlu Ivan Dečak.

"Vatra" će koncertom koji će biti održan prostoru zagrebačke Šalate, 25. maja obilježeti 25 godina od objave prvog studijskog albuma "Između nas" (1999. godina), s kojeg i danas na koncertima izvode pjesme "Bilo je dobro dok je trajalo" i "Vrati se".

"Ova okrugla obljetnica idealan je povod za druženje s publikom na jednoj od najljepših zagrebačkih koncertnih lokacija na otvorenom. Vidimo se!", poručuju članovi "Vatre".  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije