Muzika

Završeno glasanje na prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije, Srbija prošla u finale

Završeno glasanje na prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije, Srbija prošla u finale
Foto: Printscreen/Youtube | Završeno glasanje na prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije, Srbija prošla u finale

Večeras, 7. maja, održava se prvo polufinalno veče "Pesme Evrovizije", tokom koje se predstavila i predstavnica Teya Dora, pod rednim brojem 2.

"Ramonda" ide dalje

Srpska predstavnica Teya Dora prva je prošla u finale Evrovizije

Zatvoreno glasanje, čekaju se rezultati

Glasanje na prvoj polufinalnoj večeri Erovizije je završeno i čekaju se rezultati ko od 15 predstavnika će ući u finale.

Glasanje počelo

Voditeljke su saopštile da je glasanje počelo. U polufinalima glasa isključivo publika u zemljama učesnicama i drugim delovima sveta.

Osim Teya Dore, predstavilo se još 14 izvođača, od kojih troje već direktno prolaze u finale: Velika Britanija, Nemačka i zemlja domaćin - Švedska. Od njih dvanaestoro, koliko se večeras takmiči, najboljih sedmoro prolazi u finale. Voditeljke 68. Pesme Evrovizije su holivudska i švedska glumica Malin Okerman i Petra Mede, švedska glumica i komičarka, koja je već dva puta vodila najveće evropsko muzičko takmičenje, prenosi Telegraf.

Direktan prenos prve polufinalne večeri Evrovizije počelo u 21 čas na kanalu RTS 1, ali program uživo možete pratiti i na oficijalnom Jutjub kanalu "Eurovision Song Contest".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije