Pozornica

Milena Dravić se vraća na scenu u decembru?

Milena Dravić se vraća na scenu u decembru?
Milena Dravić se vraća na scenu u decembru?

"Milena Dravić igra glavnu ulogu u drami ‘Harold i Mod’. U kontaktu smo s njom i uvjereni smo da ne treba otkazivati predstave predviđene za decembar", kažu u u Beogradskom dramskom pozorištu.

Srpski mediji pišu kako je glumica hitno hospitalizovana zbog pretraga, a da su se ljekarima pridružile i kolege iz Francuske. Početkom septembra Milena se žalila na snažne bolove u kukovima, zbog čega se koristila invalidskim kolicima.

Glumičini prijatelji su tvrdili da se nije brinula o svom zdravlju u protekle dvije godine zbog bolesti supruga Dragana Nikolića, a nakon što je u martu umro, pala je u depresiju. Uprkos tome, Milena je odradila dogovarena snimanja i planirala saradnju na novim projektima.

"Trebala je glumiti u filmu ‘Biser Bojane’, koji smo počeli snimati početkom prošlog mjeseca. Ipak, nismo uspjeli uskladiti termine zbog njenih ranije dogovorenih obaveza, pa ju je zamijenila Mira Banjac. Milena me je zvala iz bolnice da me umiri. Rekla je da se osjeća dobro tako da vjerujem da nema ozbiljnijih problema", rekao je Milutin Mima Karadžić, Milenin kolega glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije