Pozornica

Spektakl "Kraljica" pred publikom u Prijedoru

Spektakl "Kraljica" pred publikom u Prijedoru
Spektakl "Kraljica" pred publikom u Prijedoru

PRIJEDOR - Pozorišno-modni spektakl pod nazivom "Kraljica" biće održan u nedjelju, 30. oktobra, u pozorištu u Prijedoru.

Dramski komad, u kojem igraju manekenka Jelena Govedarica i glumica Radenka Ševa, prikazaće kako roditelji znaju da pogriješe u svom prevelikom zaštitničkom odnosu prema djeci.

"Biće tu riječi o usponima u kojima se ne smijemo previše uzdizati kao i o padovima poslije kojih se moramo dići. Biće i priče o sudbini koja nas stiže kad-tad u životu", naglasila je Govedarica.

Ona će u ovom modno-scenskom spektaklu, za koji sama potpisuje scenario i koreografiju, tumačiti ulogu kćerke koja je pod prevelikom zaštitom majke.

Glumica Radenka Ševa, koja će tumačiti ulogu majke, ističe da se nerijetko dešava da roditelji tek kada njihova djeca treba da odu u svijet i da se odvoje shvataju koliko su ih tom zaštitom učinili nesposobnim.

"Biće to priča o majci koja je svoje dijete suviše štitila i na kraju shvatila da se razboljela i da umire, a da njeno dijete nije spremno za život. Ipak, pokušaće u tim zadnjim momentima da prenese svojoj kćerki najvažnije lekcije u životu, a to je kako da bude odgovornija i svoj život organizuje onako kako bi trebalo", istakla je Ševa.

Pored dramskog komada publici će se predstaviti i vokalni solista Aleksandar Lajić i dizajnerka Samra Menzilović-Ćatić iz Sarajeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije