Horoskop

5 najiritantnijih pripadnika Zodijaka: Ponekad i sami na sebe "prevrnu očima"

5 najiritantnijih pripadnika Zodijaka: Ponekad i sami na sebe "prevrnu očima"
Foto: Pexels/Ilustracija | 5 najiritantnijih pripadnika Zodijaka: Ponekad i sami na sebe "prevrnu očima"

Za njih kažu da su iritantni, neki zbog pretjerane pedantnosti, neki zbog hvalisanja...

Ovih pet horoskopskih znakova uglavnom navode kao iritantne. Nakada čak i oni sami priznaju da im je ta titula zasluženo dodijeljena.

Djevica

Ovi perfekcionisti Zodijaka se ne bi smatrali iritantnim kada bi svoje ponašanje zadržali za sebe. Ali, oni su nemirni, kritični i kompulsivni; ne samo da sebi postavljaju nemoguće visoke standarde, već to očekuju i od svoje okoline.

Ne opraštaju greške i neprestano ukazuju na njih. Kasnite pet minuta na večeru zbog saobraćaja? Prijatelj Djevica neće biti srećan.

Ovan

Glasna, ponosna i smjela Ovnova ličnost je poznata po tome što često preovladava u prostoriji. Ovo bi moglo biti bezopasno ako su veselo raspoloženi, ali ako njihova vatrena strana izađe na vidjelo, oni ništa neće zadržavati za sebe kada je riječ o verbalizaciji misli i emocija.

Ono što ih čini iritantnim jeste to što misle da su uvijek u pravu i ne prestaju da se bore dok to ne dokažu.

Rak

Rakovi mogu biti izuzetno dramatični i žele da svi tačno znaju kako se osjećaju. Imaju tendenciju da iskoriste svoju osjetljivost da bi dobili ono što žele.

Oni su savršeni njegovatelji, zbog čega je teško naljutiti se na njih, ali tako manipulišu. Šta god bilo - vi ćete se njima izvinjavati.

Lav

Niko nema veći ego od Lava. Iako često vjeruju da unose život u zabavu, ne shvataju da potencijalno djeluju kao arogantni, egoistični i iritantni.

Kada nisu u centru pažnje možete očekivati da će izazvati dramu. Takođe, najviše vole da pričaju samo o sebi.

Jarac

I najslađe (da ne kažemo "najiritantnije") ostavljamo za kraj!

U pokušaju da urade sve po pravilima, oni gube osjećaj fleksibilnosti i sposobnosti da uživaju u životu. Dopustiti spontatnost je nezamislivo za ovaj horoskopski znak.

Toliko su zaokupljeni dostizanjem do vrha korporativne ljestvice, da gledaju sa visine na one za koje smatraju da su manje ambiciozni. Njihovi jaki napadi perfekcionizma i velika očekivanja od njih samih i od svojih voljenih ponekad ih čine nepodnošljivim, prenosi "Yahoo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije