Jet set

Amber Hard u vezi sa bivšim momkom Hajdi Klum?

Amber Hard u vezi sa bivšim momkom Hajdi Klum?
Foto: Splash news | Amber Hard u vezi sa bivšim momkom Hajdi Klum?

Glumica Amber Hard (32) prekinula je vezu prije nekoliko mjeseci sa suosnivačem PayPala i automobilske kompanije Tesla Ilonom Maskom (46). Amber je u srijedu viđena kako se drži za ruke s Vitom Šnabelom (31), trgovcem umjetnina dok šetaju Njujorkom.

Šnabela je krajem prošle godine ostavila manekenka Hajdi Klum (45) nakon što ju je nekoliko puta prevario. Trgovac umjetninama, koji karijeru gradi od 15. godine, bio je u vezi s glumicama Demi Mur (55) i Liv Tajler (40), a kasnije su ga povezivali s modelom El Makferson (54) i Dakotom Džonson (28) koja je poznata po ulozi u trilogiji 'Pedeset nijansi sive'.

Fotografi su uhvatili Šnabela su kako vara Hajdi i to u septembru prošle godine u Londonu. Trgovac umjetninama je tvrdio kako je javnost sve pogrešno protumačila te da mu je to prijateljica, iako se s nepoznatom djevojkom cijelo vrijeme ljubio i grlio.

Klum je trenutno u vezi s Tomom Kaulicom (28), bivšim gitaristom grupe Tokio Hotel. Šnabel je imao problema i sa zakonom u septembru prošle godine te je završio u pritvoru zbog posjedovanja ilegalnih gljiva.

 

Amber Heard and Vito Schnabel spotted together in New York

A post shared by TheFashionInspo - Couples (@tficouples) on

Amber se prošle godine razvela od glumca Džonija Depa (54) s kojim je imala mučnu brakorazvodnu parnicu. Optužila ga je za fizičko i psihičko zlostavljanje te da joj je jednom bacio mobilni telefon u lice. U javnost su procurile njene poruke koje je razmijenila s Depovim asistentom o glumčevim udarcima. Džonija i Amber su podijelili imovinu prije dva mjeseca, a glumica je kako je i obećala cijeli iznos donirala dječjoj bolnici u Los Anđelesu.

"Nadam se da je sad jasno da ovo sve nisam radila kako bih od Džonija izvukla novac", istakla je tada Amber.

Glumica je nakon razvoda bila u vezi s Maskom koji ju je ostavio u avgustu prošle godine jer je shvatio da voli manipulisati ljudima. Hard je planirala sa suosnivačem Tesle vjenčanje i porodicu pa ju je iznenadio prekid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije