Jet set

Ceca i Miroslav na svadbi Dodikovog sina nisu uzeli ni evro (FOTO)

Ceca i Miroslav na svadbi Dodikovog sina nisu uzeli ni evro (FOTO)
Ceca i Miroslav na svadbi Dodikovog sina nisu uzeli ni evro (FOTO)

BANJALUKA - Na svadbi Igora Dodika, sina predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, zapjevali su "Alegro bend" i Aco Pejović, a mikrofona su se latili i Miroslav Ilić i Ceca Ražnatović.

Nasljednik prvog čovjeka Srpske i njegova izabranica, Beograđanka Ivana, sudbonosno "da su izgovorili oko 16 sati ispod biјelog šatora, koji je bio postavljen na imanju predsjednika Srpske Milorada Dodika, u Bakincima kod Laktaša.

Slavlje u luksuznom bijelom šatoru, koji je uljepšan cvijećem i bijelim dekoracijama, po želji mlade,  okupilo je oko 450 zvanica, a počelo je u 18 časova i trajalo je do zore!

Prvi čovjek Srpske, srećan što ženi sina, nije štedio novac za "svadbu godine, a za slavlje su bili obezbijeđeni vrunski muzičari, ukusni specijaliteti domaće i mediteranske kuhinje, poznata hercegovačka vina...

Na ulazu u bijeli šator, Dodik je sa ploskom rakije dočekivao brojne goste, među kojima je bio sam politički i društveni vrh Srpske, kao i gosti iz Srbije.

Odmah do njega supruga Snježana, kćerka Gorica i Igorov djed Bogdan. Srećni i nasmejani nazdravljali su gostima.

"Živjeli i dobro nam došli! Danas nam je najsrećniji dan u životu - ženimo našeg Igora", obratili su se domaćini veselo.

Nakon pića dobrodošlice, uslijedili su svečana muzika i ogroman aplauz - u svadbeni salon ušli su Igor u svečanom odijelu i Ivana u bijeloj vjenčanici, kreatora iz Beograd.

Pred matičarom su rekli sudbonosno "da"! I tako zvanično uplovili u bračnu luku nakon skoro tri godine ljubavi koja se rodila na studijama na Univerzitetu Bokoni u Milanu. Dan ranije su obavili i crkveno vjenčanje na području Laktaša.

Mladenačkim plesom izazvali su osmijehe i pokoju suzu Ivaninih prijateljica i rodbine koji su stigli iz Beograda.

Paralelno sa žurkom brojni konobari počeli su da poslužuju ukusne specijalitete - jagnjeće i svinjsko pečenje, rolovanu teletinu, specijalitete od piletine i ribe.

"Međi najveselijim gostima je ponosni otac, koji je nazdravljao gostima, mladencima, a i sam je uzeo mikrofon i pokazao da odlično pjeva. Predsjednik Srpske je takođe pozdravljajući goste rekao da je kao političar održao na hiljade govora, ali da mu je ovaj za sina Igora, kao i onaj kada je udavao kćerku Goricu najdraži i da svaki otac sanja ovaj trenutak".

Nakon nekoliko sati uz muziku, oko ponoći je u salu dovezena i torta na nekoliko spratova, koju su isjekli sretni mladenci uz poljubac.

Među gostima je bila i Ceca Ražnatović, koja se latila mikrofona, a za sjajnu atmosferu bio je zadužen "Alegro bend", kao i Aco Pejović. Mladencima je zapjevala i Ana Bekuta, ali i Miroslav Ilić.  Niko od pjevača predsjedniku Republike Srpske nije uzeo ni evro.

"Dugogodišnji sam prijatelj s porodicom Dodik i pozvali su me pre svega kao gosta. Miletove omiljene pesme su 'Naljutićeš me ti' i 'Božanstvena ženo'", rekao je Ilić prije polaska na vjenčanje.

Pored ljudi sa estrade, među zvanicama su bili Emir Kusturica, Milorad Čavić, kao i političari iz regiona i Srbije.

Prvi ples uz Slađu

Lukijan Ivanović, učesnik "X Factora", postavio je na društvene mreže fotografiju sa svadbe, selfi sa pjevačicom "Alegro benda", Slađom.

"Danas, majko, Dodik ženi sina. Meni bila velika čast mladencima pevati i svirati prvi ples".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije