Jet set

Emina Jahović na štakama: "Život mi poručuje odmori" (FOTO)

Emina Jahović na štakama: "Život mi poručuje odmori" (FOTO)
Foto: Instagram | Emina Jahović na štakama: "Život mi poručuje odmori" (FOTO)

Pjevačica Emina Jahović doživjela je nezgodu sa nogom, a sada je objavila fotografiju sa štakom i tako zabrinula sve svoje fanove.

Objavila je fotografiju kako se oslanja na štaku, a onda napisala: "Život mi poručuje: Odmori".

Pjevačica često putuje, pa je na relaciji Srbija- Turska, ali je i veliki ljubitelj luksuznih destinacija, pa je sada misterija gdje se peh dogodio.

"Život mi je odavno u koferu, što više prolazi vreme, sve više se smanjuje svet u mojoj glavi. Za mene nije bitno da li je to Istanbul ili Beograd. Jedino u Americi ne bih mogla da živim. Vaspitana sam tako, dosta sam konzervativna. Otišla sam u Istanbul, ostavila sam karijeru, bilo je teško, bila sam u stranom svetu, koliko god su ti ljudi bili fini prema meni. To mora da bude ljubav, ako nije, to je onda mučenje. Toliko sam bila zaljubljena u svog muža, tadašnjeg dečka, da sam otišla glavom bez obzira, nisam razmišljala. Gubim vezu sa realnošću kada se zaljubim",  govorila je pjevačica, gostujući kod Goce Tržan.

Poslije razvoda, Eminu su povezivali sa drugim muškarcima, ali ona nikada javno nije govorila o tome.

"Smeta mi što u Srbiji govore da sam našla milionera, milijardera ili sada nisam našla. To jako smeta, ja sam dovoljno zaradila u životu da mogu da kupim sve što mi treba i ne treba mi muškarac da bi mi nešto dao, ali da sam se emotivno osećala sigurno", kaže pjevačica.

Ni poslije toliko godina, Emina Tursku ne doživljava svojim domom, iako su joj sinovi jednim dijelom Turci.

"Bolje se osećam u Srbiji. Tamo se osećam kao stranac, iako su mi deca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, malo je ljubomoran, pa neće da priča", rekla je pjevačica i dodala:

"Mustafa je bio loš, a ja dobar policajac. Kada sam ostala sama s njima, bila sam bespomoćna. Nisam imala nekoga da bude autoritet. Počela sam da se ponašam strože, njima nije bilo jasno šta se s majkom desilo."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije