Jet set

Evo šta astrolozi predviđaju Severini i Igoru Kojiću (FOTO)

Evo šta astrolozi predviđaju Severini i Igoru Kojiću (FOTO)
Evo šta astrolozi predviđaju Severini i Igoru Kojiću (FOTO)

Jedan od najeksponiranijih parova u regionu privlači veliku pažnju javnosti, a spekulacije o postojanosti njihove veze ne prestaju. Pročitajte kakvu im budućnost vide poznavaoci astrologije

Popularna pjevačica Severina Vučković rođena je 21. aprila 1972. u Splitu. Sunce po rođenju u znaku Bika, a planeta Mjesec u znaku Lava daće joj jaku harizmu za scenu, umjetnost, muziku, kažu naši astrolozi.

Od rane mladosti bavi se pjevanjem što pokazuje njen vladar Venera u Blizancima (mladost, tinejdž doba).

Kako u svom natalu ima jak aspekat Jupitera i Sunca, uspjeha joj nikad nije dosta. Jupiter u znaku Jarac govori da će biti sve popularnija, što bude starija.

Kontroverze su povezane sa planetom Uran. Iako je njen Uran u znaku Vage (javnosti), kao i većini rođenih sedamdesetih godina, on pravi dobre aspekte sa njenom Venerom (umjetnost, muzika, bračne veze), što joj pomaže da i iz nevolja izađe još jača i popularnija.

Severina je moćna žena sa viškom muške energije. Ima Sunce u Biku koje čini loš aspekat sa Mjesecom u Lavu i Lilitom u Škorpionu, ali upravo daje osobu koja osvaja svakog muškarca koga ona poželi.

Venera, planeta braka, nalazi joj se u znaku Blizanaca, što govori da će imati više brakova.

Ona voli moćne muškarce, popularne, bogate, pomalo drske po svom ponašanju. Venera i Mars u Blizancima daju borbu mozgova, misli i riječi. Blizanci kao dinamičan znak donose brze odluke o vezi i odnosu sa muškarcima.

Kako je Saturn tranzitirao s Vagom tokom 2011. Godine, preko njenog Urana, razlaz sa Milanom Popovićem bio je neminovan.

Severina je dočekala da se izrazi pravi aspekat u njenom natalu, a to je upravo poznanstvo sa mlađim muškarcem i kasnije udaja.

Venera je svoju energiju odradila na pravi način sa Igorom Kojićem, koji je dječačkog izgleda (Blizanci) i ima Mjesec u Lavu što govori da je potentan muškarac koji može da joj pruži emociju, decu.

Uporedni aspekti nikada nisu slučajni u horoskopima dvije osobe. Igor je Lav u znaku, sa Venerom u Lavu i Mjesecom u Vagi (što je Severinin podznak).

Muškarčevo Sunce traži ženin Mjesec. Ovdje su se astrološki aspekti složili. Njena Venera u Blizancima donijela joj je mlađeg muškarca, drugu, jaču, važniju vezu, brak, a njemu ženu koju je dugo tražio, lavicu po izgledu, glamuroznu, dominantnu, popularnu, kraljicu.

Ovo je brak koji treba da se njeguje. Postoje unakrsni aspekti koji daju ili će dati povremene rasprave, svađe, razilaženje u mišljenjima, ali će sigurno biti strasti na pretek.

Igor je šarmantan, hedonista, požrtvovan, neko ko voli djecu, voli ljepotu i život uopšte.

Naredni period biće interesantan za potomstvo, što ovaj par očekuje tokom 2016. godine.

Takođe, zajedno ih može očekivati i porodični posao u inostranstvu. Naredne dvije godine, koliko traje tranzit Saturna u znaku Strelca u opoziciji sa Venerom, Marsom i Saturnom u Blizancima u Severininom horoskopu, trebalo bi povesti računa u saobraćaju (Blizanci), posebno na auto putu u inostranstvu (Saturn u Strelcu).

Moramo priznati da je ovdje u tranzitu Saturn odigrao veliku ulogu, može se reći čak i nagradio pevačicu.

Pored toga što je njena Venera i vatreni Mars u Blizancim krase i produžavaju joj mladost, tu se nalazi i Saturn koji je čekao pravi momenat da pokaže svoju snagu i značenje i doneo joj je mlađeg muškarca (Blizanci).

(NN, story.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije