Jet set

Hulio Iglesijas: Još nisam upoznao Kurnjikovu

Hulio Iglesijas: Još nisam upoznao Kurnjikovu
Hulio Iglesijas: Još nisam upoznao Kurnjikovu

Kralj latino popa Enrike Iglesijas, koji će 10. maja održati koncert u beogradskoj "Kombank areni" u okviru turneje "Ljubav i seks", poznat je po tome da privatni život krije od javnosti.

U prilog tome govori i njegova veza sa Anom Kurnjikovom koja mnogima predstavlja enigmu. Intrigantno je i to da španski pop pjevač za 15 godina, koliko je u vezi sa ruskom teniserkom, još nije upoznao djevojku sa ocem Huliom Iglesijasom, kome je to neostvarena želja.

- Moja žena i djeca, Enrikeova braća, upoznali su Anu, ali ja još nisam bio te sreće - rekao je Hulio. - Pitam se kako se to nije desilo. Djeca su mi nezavisna, čak je i Enrikea teško vidjeti jer putuje po čitavom svijetu. Ana je prelijepa, a mali ima dobar ukus za žene, na mene.

Mada se na početku Enrikeove karijere spekulisalo da ga otac ne podržava u poslu, Hulio je vremenom počeo da iskazuje poštovanje prema njegovom radu:

- Nije lako ići istim putem kojim je išao vaš otac. Ako, na primjer, igrate dobro tenis, to ne znači da će i vaše dijete biti dobar teniser. Enrike je u tom smislu ista klasa kao Majkl Daglas i Lajza Mineli, čiji su roditelji takođe uspješni. Njegova muzika se dosta razlikuje od moje, ima svoj pravac i ne miješam se u to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije