Jet set

Ko je Mirjam Poterbin, atraktivna majka Luke Dončića? (FOTO)

Ko je Mirjam Poterbin, atraktivna majka Luke Dončića? (FOTO)
Foto: Screenshot/Instagram | Ko je Mirjam Poterbin, atraktivna majka Luke Dončića? (FOTO)

Prisustvo Mirjam Poterbin, majke Luke Dončića, na utakmici Hjuston - Dalas po svemu sudeći znači da su njih dvoje zakopali "ratne sjekire" poslije velike svađe koja je drmala javnost prije nekoliko godina.

Luka je ušao u ozbiljan sukob sa majkom zbog korišćenja zaštitnog znaka "Luka Dončić 7", kojeg ona nije želela da se odrekne. U ovom nesvakidašnjem porodičnom sukobu košarkaš je na kraju izvukao deblji kraj, prenosi Kurir.

Luka je pokrenuo pravni spor protiv rođene majke. Podnio je zahtjev Kancelariji za patente i žigove SAD (USPTO) u kom stoji da želi da se poništi registracija zaštitnog znaka "Luka Dončić 7" koji je u vlasništvu njegove majke Mirjam. Ipak, u januaru je odlučio da povuče zahtjev, pa je mama ostala vlasnica prava na njegov brend, a on uskraćen za mogućnost da pokrene novi pod nazivom "Luka Dončić", jer već postoji jedan na njegovo ime.

U Sloveniji se šuškalo da je glavni krivac za sukob Luke Dončića i Mirjam zapravo njen bivši dečko - biznismen Boris Požeg, poznatiji kao "Piksi".

Boris je bio u ljubavnoj vezi sa Dončićevom atraktivnom mamom. Dok su bili zajedno bivša manekenka je napravila kobnu grešku - dala mu je da upravlja njenim poslovnim firmama koje plasiraju brend Luke Dončića.

Požeg je čak postao vlasnik 40 odsto kompanije "Luka Dončić 7" koja posluje u Evropi.

Biznismen je kasnije prekinuo vezu sa Lukinom mamom, pa se situacija dodatno zakomplikovala i košarkaš je želio da riješi problem i izbaci ljubavnika iz igre.

Boris Požeg zvani "Piksi" je ugledni biznismen iz Ljubljane. Bavi se prodajom nekretnina i ugostiteljstvom. Bio je suvlasnik jednog poznatog hotela, a u međuvremenu se prebacio na industriju sladoleda i prodaju nekretnina.

Zanimljivo, Požeg je prošle godine bio pod istragom da je učestvovao u tri velike krađe. Navodno su on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45 hiljada evra. Tužilaštvo ih tereti za krađu dva vozila i skutera koji je Mirjam poklonila Luki. Međutim, Požeg jednom prilikom sve demantovao.

Danas se čini da su Luka i Mirjam u odličnim odnosima jer ona živi na relaciji Ljubljana – SAD, zbog toga živi na visokoj nozi i može se reći da živi punim plućima.

Na pragu je šeste decenije, a sada i dalje vodi neke privatne poslove poput kozmetičkog salona. Svojim mladolikim izgledom je sama sebi najbolja reklama.

Mirjam je prva čestitala rođenje kćerkice Gabrijele koju je Dončićeva supruga Anamarija donijela na svijet, prenosi Kurir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije