Jet set

Manda proslavio 55. rođendan

Manda proslavio 55. rođendan
Manda proslavio 55. rođendan

Legendarni glumac Milorad Mandić Manda juče je u krugu porodice proslavio 55. rođendan.

Naime, supruga glumca Anita Mančić pohvalila se da njen dragi slavi divan dan. Slavlje su organizovali u krugu porodice, u jednom restoranu u Beogradu.

- Većinski vlasnik svog života. 55. godinica. Srećan ostao - poručila je supruga glumca svom dragom ispod fotografije koju je okačila na društvene mreže.

U svojoj 21. godini je postao član beogradskog amaterskog Eksperimentalnog dramskog studija. 6 godina kasnije je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Nakon diplomiranja je postao član beogradskog dečjeg pozorišta „Boško Buha“. Godine 1989. je snimio više od 270 epizoda emisije „Bajka za laku noć“, priče za laku noć koje su se emitovale na nacionalnoj televiziji. Od 1989. do 1995. je vodio emisiju za decu „S one strane duge“, što ga je uz Branka Kockicu, učinilo najpopularnijim dečjim glumcem i zabavljačem.

Od 1995. je vodio emisiju „Više od igre“ na RTV Pink.

Milorad Mandić je igrao u brojnim srpskim filmovima. Najzapaženija uloga mu je u filmu Srđana Dragojevića „Lepa sela lepo gore“.

Bio je voditelj kviza „Uzmi ili ostavi“, koji se prikazivao na televiziji B92, a vodio je i kviz „Ja volim Srbiju“, koji se prikazivao na Prvoj srpskoj televiziji.

Trenutno ga možemo gledati u ulozi voditelja kviza "Kolo sreće".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije