Jet set

Marko Jarić i Adrijana Lima ljubavi dali šansu

Marko Jarić i Adrijana Lima ljubavi dali šansu
Marko Jarić i Adrijana Lima ljubavi dali šansu

Bivši supružnici Marko Jarić i Adrijana Lima svojoj ljubavi dali su još jednu šansu, tvrde izvori bliski ovom svjetski poznatom paru.

I bivši košarkaš i svjetski top-model zagolicali su maštu svojim ponašanjem. Slavna Brazilka je prije nekoliko dana sa svog Instagram profila uklonila sve fotografije koje je postavljala sa dečkom Džoom, sa kojim je, nakon što su ona i Marko riješili da se razvedu, stupila u vezu. Ona je ponovo i zapratila bivšeg muža.

Ni njoj Jarić nije ostao dužan, pa je na svoj Tviter profil postavio Adrijaninu fotografiju sa njihovom ćerkom Valentinom koja je osvanula prošlog mjeseca u Vogu.

Dobro upućeni u odnos Jarić - Lima tvrde da su njih dvoje nedavno sjeli i razgovarali, nakon čega su zaključili da im se emocije nisu ugasile, te da mogu da pokušaju ponovo da održe porodicu na okupu, uprkos tome što su oboje nakon objave o razvodu imali nove partnere koje su javno eksponirali. Važnije od svega bila im je sreća njihovih kćerki Valentine i Sijene, ali i činjenica da i dalje gaje nježna osjećanja jedno prema drugome.

Srbijanski mediji da bi provjerili ovu informaciju kontaktirali su sa košarkašem, ali on nije odgovorio na poruke u kojima su ga pitali da li se pomirio s Adrijanom. S druge strane, njegov otac Srećko Jarić nije potvrdio, ali ni demantovao navode.

- Razumijem vaše interesovanje za ovu temu, ali ja ne dajem izjave o privatnosti moje porodice - kratko je poručio gospodin Jarić.

Lima i Marko odlučili su da se razvedu u maju prošle godine.

Nisu samovali-poslije razvoda imali veze

Poslije razvoda braka, Jarić je utjehu pronašao u vezi sa srpskom manekenkom Dušicom Spasić, koju je upoznao u Americi. Iako se trudio da svoju privatnost zadrži daleko od očiju javnosti, paparaci su ih uslikali na plaži u Majamiju. I Lima nije samovala, već je bila u vezi sa fitnes trenerom Džoom, kojeg je upoznala u teretani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije