Jet set

Melanija na pitanje da li voli Trampa: Da, dobro smo

Melanija na pitanje da li voli Trampa: Da, dobro smo
Foto: Tanjug/AP | Melanija na pitanje da li voli Trampa: Da, dobro smo

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp je u intervjuu za "ABC News" govorila o braku sa predsjednikom Amerike ističući da ne brine o vanbračnim aferama svog supruga, jer ima bitnijih stvari.

Melanija je rekla da medijske spekulacije i tračevi o njenom braku nisu ugodni, a na pitanje da li voli Donalda Trampa rekla je:

"Da, mi smo dobro."

Trampova nevjera došla je u žižu interesovanja nakon što su porno glumica Stormi Daniels i Playboyeva zečica Karen Mekdugal izjavile da su imale aferu s njim.

"Ne brinem se o tome. Ja sam majka i prva dama SAD-a i imam mnogo važnijih stvari o kojima moram da razmišljam i koje moram da obavim", rekla je Melanija dodajući da veoma dobro zna šta je tačno, a šta ne.

Melanija je za "ABC News" govorila tokom zvanične posjete Africi. To je njeno prvo samostalno putovanje izvan SAD-a u ulozi prve dame.

Upitana da prokomentariše izjavu Rudija Đulanija koji je rekao da prva dama vjeruje svom suprugu, Melanija je rekla da s njim nikada nije razgovarala.

U prvom dijelu intervjua Melanija je rekla da žene koje tvrde da su seksualno zlostavljanje moraju te tvrdnje potkrijepiti dokazima, piše "BBC".

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije