Jet set

Mirka Vasiljević otkrila da li olako troši novac

Mirka Vasiljević otkrila da li olako troši novac
Foto: Instagram | Mirka Vasiljević otkrila da li olako troši novac

Mirka Vasiljević i njen suprug Vujadin Savić imaju visoke mjesečne prihode, ali to ne znači da olako troše novac.

Otkad su započeli vezu, a zatim dobili prvo dijete, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić izazivaju veliku pažnju javnosti. 

S obzirom na to da je Vujadin Savić bivši srpski fudbaler, finansije u njihovoj kući nikada nisu bile problem, ali glumica i pored toga ne želi da rasipa novac, pogotovo kada je u pitanju onlajn kupovina.

"Ne verujem onlajn kupovini. Uvek se pitam: 'Šta ako ne stigne', 'Šta ako pogrešim', 'Šta ako mi to ne stoji dobro'... Ja sam žena iz prošlog veka koja voli da pipne, da vidi, da proba, da vidi udobnost, materijal, kvalitet... Da vidim odmah kako mi stoji", otkrila je glumica, prenosi Informer.

Podsjetimo, Mirka je nedavno progovorila i o djeci, te otkrila da im nije mjesto u medijima i da oni treba da odluče jednog dana da li će biti javne ličnosti ili ne.

"Što se tiče djece, ne vidim ni potrebu, ni razlog da se oni pojavljuju u medijima, jer oni su deca, imaju svoje roditelje, kao što svi imaju roditelje. Jednog dana ako požele da se bave nekim poslom kao što se ja bavim, iako je moj posao neizvestan, ja ću ih podržati. Niko ni mene nije sputavao, tu sam prva da im pomognem, kome ću drugom, ako neću njima", rekla je Vasiljevićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije