Jet set

Ona je probudila bijes i ljubomoru Viktorije Bekam

Ona je probudila bijes i ljubomoru Viktorije Bekam
Foto: Ilustracija | Ona je probudila bijes i ljubomoru Viktorije Bekam

Iako odaje utisak osobe koja savršeno drži sve pod kontrolom, Viktorija Bekam ipak prolazi kroz neprijatnu svađu sa svojim suprugom Dejvidom. Razlog je, kako pišu mediji, upravo ova žena.

Prema pisanju "Dejli mejla", modna kreatorka Viktorija Bekam veoma je ljuta na Dejvida, a kao razlog svađe pominje se druženje sa popularnom Meri Šarteris.

Meri je ćerka škotskog aristokrate Erla Džejmsa Šarterisa i nosi titulu "ledi Meri". U javnosti, poznata je kao devojka ekscentričnog ponašanja, glavna zvijezda razuzdanih žurki, sa veoma smjelim stilom odijevanja.

Ova tridesetogodišnjakinja radi kao model i di-džej, a druži se sa pjevačicom Ritom Orom, manekenkom Aleksom Čang i sestrama Delavinj.

Prije nekoliko godina udala se za rokera Robija Furca. Za svoj veliki dan nosila je providnu vjenčanicu, a navodno je nekoliko gostiju na crkvenom vjenčanju mladu vidjelo i bez haljine.

Iako Dejvid ne krije ovo prijateljstvo, jer su se Meri i Viktorija upoznale i družile na festivalu Glastonberi, Viktoriji se ova žena ni najmanje ne dopada.

'Viktorija je veoma zabrinuta da ona loše utiče na Dejvida', kazao je izvor blizak paru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije