Jet set

Opuštena Dženifer Lorens: Dizala haljinu, preskakala stolice

Opuštena Dženifer Lorens: Dizala haljinu, preskakala stolice
Foto: Tanjug/AP | Opuštena Dženifer Lorens: Dizala haljinu, preskakla stolice

Holivudska Oskarovka Dženifer Lorens sinoć je bila u centru pažnje fotoreportera. Uspjeli su da "uhvate" svaki njen gaf, od preskakanja redova u "Kodak" teatru do šetnje sa čašom šampanjca od koje se nije odvajala.

Dženifer je u šljokičastoj zlatnoj haljini s potpisom modne kuće "Dior" odlučila da ostane doslijedna svom stilskom izrazu.

Bila je vrcava, duhovita, dobacivala je iz publike, a nije se odvajala ni od čaše.

U jednom trenutku je čak i preskakala stolice, podizala dugu haljinu... A da nije samo smiješna i zanimljiva, pokazala je jednim, doduše malo odmjerenijim gestom.

Naime, ona je svojim modnim odabirom poslala snažnu feminističku poruku koja sigurno nije mogla da promakne nijednom istreniranom modnom oku.

Kreativna direktorka modne kuće "Dior" trenutno je dizajnerka Maria Grazia Chiuri, a odabravši komad s njenim potpisom glumica je podržala jednu od rijetkih žena na čelu nekog velikog modnog brenda.

Lancima "okovan" model ukazivao je na jasnu simboliku borbe za prava žena u Holivudu i širome svijeta za koju se Dženifer zdušno zalaže od izbijanja skandala sa producentom Harvijem Vajnstinom i slučajevima njegovog seksualnog uznemiravanja glumica i poznatih žena u filmskoj industriji.

 

I love her so much swipe left to see the video! // #jenniferlawrence #jlaw #Oscars

A post shared by Jennifer Lawrence (@mockinthejay) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije