Jet set

Poznati parovi koji su imali eksplozivne veze

Poznati parovi koji su imali eksplozivne veze
Poznati parovi koji su imali eksplozivne veze

Osobe iz svijeta šou-biznisa su pod lupom javnosti i svaki njihov korak se prati. Tako se prate i njihove veze, a neki od njih su imali jako burne odnose koje su nerijetko praćeni medijskim prepiranjem i svađama. Veze ovih parova su bile jedne od 'najeksplozivnijih'.

Kris Braun i Rijana

Kada se saznalo da su mladi muzičari zajedno, svima su se činili kao idealan par. Međutim, pjevačica je svog dečka uhvatila u aferi s drugom djevojkom, zbog čega su se žestoko posvađali. Cijela situacija kulminirala je kada je Kris istukao Rijanu te zaradio prijavu za nasilje. Iako su prekinuli, par je nekoliko puta kasnije ponovno viđen zajedno, a Brown je navodno prekinuo s novom djevojkom jer joj je smetalo njegovo dopisivanje s Rijanom.

Pamela Anderson i Tomi Li

Njihova veza trajala je gotovo dvije decenije, iako je bila 'začinjena' javnim svađama, tužbama, vrijeđanjima, mirenjima i 'izletima' u centru za odvikavanje. Nakon burne zajedničke prošlosti, Pam i Tomi Li danas su u dobrim odnosima zbog svojih sinova Dilana Džegera i Brendona Tomasa. Najpoznatija stvar koju su, doduše, napravili zajedno je kućni pornić.

Čarli Šin i Denis Ričards

Glumica je razvod od Šina tražila u osmom mjesecu trudnoće. Tada je nosila njihovu drugu kćerku Lolu Rouz. Nakon porođaja, par se pomirio  ali braku nije bilo spasa. Razveli su se 2006., a Denis je tražila zabranu pristupa za Šina. Par se nerijetko kasnije vrijeđao preko medija, no ponovno su se pomirili 2012. Ričards je kasnije dobila i privremeno starateljstvo nad Šinovim blizance koje ima iz veze s Bruk Muler.

Sijena Miler i Džud Lov

Britanski zavodnik ostavio je svoju prvu suprugu zbog Sijene. Nakon godinu dana braka, Miler je saznala da ju Džud vara s dadiljom koja mu je čuvala djecu iz prvog braka. Iako se Lov javno ispričao, brak je propao. Miler je kasnije imala aferu s oženjenim muškarcem. Nakon što je s njim prekinula, vratila se glumcu, ali je veza potrajala još samo dvije godine.

Džastin Biber i Selena Gomez

Jedan od najmlađih, ali i najpoznatijih showbiz parova toliko su puta prekida i mirili se da je teško izbrojati. Jedan o drugome pisali su pjesme, svađali se preko društvenih mreža, ali si i izjavljivali ljubav. Imali su ispade ljubomore kada bi jedan od njih krenuo dalje i našao novu ljubav. Njihova haotična veza definitivno je završila 2014. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije