Jet set

Privremeno: Anđelina dobila starateljstvo, Pit mora na terapiju

Privremeno: Anđelina dobila starateljstvo, Pit mora na terapiju
Privremeno: Anđelina dobila starateljstvo, Pit mora na terapiju

Američki glumac Bred Pit (52) moraće nenajavljeno obavljati testove na drogu i alkohol kao dio privremenog dogovora sa suprugom Anđelinom Džoli(41) kako bi mogao vidjeti svoje šestero djece, rekle su u subotu dvije osobe upoznate s dogovorom uskoro bivših supružnika. Glumac je navodno već obavio prvo testiranje na alkohol i drogu, a rezultat je bio negativan.

Privremeni dogovor, koji vrijedi do 20. oktobra, prva je konkretna stvar koju je slavni par postigao u gorkoj svađi nakon što je Džoli podnijela zahtjev za razvod 20. semtembra. Pozivajući se na 'zdravlje porodice', glumica je tražila potpuno starateljstvo nad djecom.

Pit i Džoli su se složili da prođu individualno i zajedničko savjetovanje a Pit će u početku djecu viđati u prisustvu terapeuta, rekli su izvori koji su željeli ostati anonimni, prenosi 24sata.hr.

Zasad nije donesena presuda niti odluka o tomu ko će konačno imati starateljstvo, rekli su. Predstavnici Pit i Džoli nisu komentarisali novosti. Medijski izvještaji kažu da od njihova razdvajanja 15. septembra Pit nije vidio svoje troje biološke i troje djece usvojene s Džoli.

TMZ dodaje da Anđelina ne želi svjedočiti ukoliko se podnese tužba za zlostavljanje djece nad njenim uskoro bivšim suprugom.

Iako tvrdi da je Bred njihovog sina Medoksa (15) udario u glavu kada su putovali u privatnom avionu, Anđelina smatra da Pit ne bi trebao snositi pravne posljedice. To je navodno ispričala i socijalnoj službi, a izjavila je kako ne želi kazniti Breda, već samo želi zaštititi djecu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije