Jet set

Sofija Vergara priznala da je u vezi sa hirurgom

Sofija Vergara priznala da je u vezi sa hirurgom
Foto: Tanjug/AP | Sofija Vergara priznala da je u vezi

Kolumbijska glumica Sofija Vergara konačno je potvrdila spekulacije javnosti i priznala da je u vezi sa zgodnim hirurgom Džastinom Salimanom.

Vijest da lijepa Kolumbijka ljubi zgodnog hirurga mjesecima kruži mrežama. Iako se glumica nikada javno nije oglašavala o tome, šira javnost je vrlo dobro znala da "gdje ima dima, tu ima i vatre".

Par je prethodno nekoliko puta slikan u javnosti, a Vergara je sada iskoristila priliku da svijetu dâ ono što traži i potvrdila da je u vezi sa Salimanom.

Priznanje je dala iz kreveta, odnosno, fotografiju iz kreveta je objavila u svojoj priči na Instagramu i njen dečko je u prvom planu.

Kako se vidi, Sofija je operisala nogu, a zgodni hirurg je preuzeo brigu o njenom zdravlju.

"Ako ikada budete morali da operišete koljeno, pobrinite se da dobijete zgodnog doktora koji će da spava sa vama te noći", napisala je Sofija i objavila sliku doktora, prenosi b92.

A onda je dodala: "Volim te".

Podsjetimo, Sofija Vergara se prošle godine razvela od Džoa Manganijela nakon sedam godina braka. Par je tada dao i javno saopštenje:

"Donijeli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i brinu jedno o drugom, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo ovom novom fazom naših života", naveli su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije