Jet set

Tatin adut: Za Trampovu ćerku tek će se čuti (FOTO)

Tatin adut: Za Trampovu ćerku tek će se čuti (FOTO)
Tatin adut: Za Trampovu ćerku tek će se čuti (FOTO)

Tifani Tramp, "prikrivena" ćerka republikanskog kandidata za predsjednika Sjedinjenih Američki Država Donalda Trampa, dospjela je u javnost nakon što je pokušala da se progura na muzičku estradu, a sada je dio očeve kampanje i jedan je od njegovih velikih aduta.

Tifani je odrasla u Kaliforniji, daleko od svog oca, sa majkom Marlom Mejpls. Druga Trampova žena istakla je da je Donald finansijski pomogao školovanje djeteta, ali je Marla odgajala ćerku kao samohrana majka.

Trampova ćerka je naglo promijenila adresu stanovanja i sa zapadne obale se preselila u Pensilvaniju gdje je otpočela studije, da bi 2011. godine izbacila i pop singl "Like a bird". Njena polusestra Ivanka Tramp pomogla joj je dvije godine kasnije da upadne u priču popularnog časopisa "Vog" i donekle je izvukla iz anonimnosti, jer i pored pjesme nije spadala među selebritije, iako je prednjačila u trošenju tatinog novca.

Od kada je osjetila prednost finansijskog bogatstva, Tifani je nastavila da se druži sa bogatom decom Instagrama u Hemptonsu.

Ona je takođe veoma aktivna u kampanji svog oca i veliki njegov oslonac u namjeri da postane predsjednik Sjedinjenih Američkih Država.

(N.N/24 sata)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije