Jet set

Vatrena Marija: Ja sam najbolja majka, a uskoro i najbolja žena

Vatrena Marija: Ja sam najbolja majka, a uskoro i najbolja žena
Foto: N.N. | Vatrena Marija: Ja sam najbolja majka, a uskoro i najbolja žena

Bivša supruga nekadašnjeg ruskog fudbalera Marija Pogrebnjak (36) spada u red najljepših i najuticajnijih Ruskinja.

Ljepotica je već sa 16 godina zarađivala mnogo novca. Kao tinajdžerka je bila zadovoljna mogućnošću da ima svoj novac i osjećala je uzbuđenje i ponos. Marija je prvo radila po štalama i skupljala i prodavala boce. Nešto kasnije, danas majka trojici sinova je počela dobro zarađivati glumeći za kompaniju “L'Oreal“, brzo je postala zaštitno lice svadbenog salona, a njene fotografije visile su po cijeloj Moskvi. Zarada manekenke je, kako je rekla na svom Telegram kanalu, tada iznosila hiljadu dolara mjesečno, što je u to vrijeme bio basnoslovan iznos.

„Shvatila sam da u životu uvijek postoji mnogo načina i mogućnosti za zaradu novca i ispunjenje. Glavna stvar je naporno raditi i ne odustajati! Ne odustajem! I nikad ne odustaješ. Sanjajte o najboljem, tražite sami“, napisala je Marija na društvemim mrežama.

Prošle godine kao grom iz vedra neba u Rusiji je odjeknula je vijest da se nekadašnji ruski proslavljeni fudbaler Pavel Pogrebnjak (40) nakon 17 godina razvodi od supruge Marije (36).  Njih dvoje su smatrani za jedan od najpopularnijih parova u Rusiji u ovom vijeku. On je bio popularni fudbaler, a ona jedna od najljepših vagsica u Rusiji, uspješna poduzetnica i popularna blogerka. Glasine o razvodu zvjezdanog para pojavile su se u aprilu 2023. godine, navodno zbog nevjere fudbalera. U junu ih je Marija službeno potvrdila, a 8. septembra došlo je do razvoda. Brak je raskinut na osnovu sporazuma o nagodbi. Par se mirno razdvojio, samostalno rješavajući pitanje starateljstva, imovine i iznosa alimentacije.

Na fudbalerovom blogu često su se pojavljivale fotografije na kojima je bio sa svojom novom crvenokosom saputnicom. Prema glasinama, Marija se zabavlja s biznismenom Igorom Golovinskim. Šta više, sada je objavila svoje planove da se uda. 

Marija je odgovorila na pitanje kako uspjeva da vodi posao, odgaja tri sina i još uvijek ne zaboravi na svoj privatni život.

„Meni sve ide. Ja sam i poslovna žena i najbolja majka na svijetu, uskoro ću postati najbolja žena. Bila je jedna greška, ali moj bivši suprug i ja smo ostali u veoma dobrim odnosima”, rekla je ona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije