Jet set

Vudi Alen: Uspjelo je jer sam joj bio kao otac

Vudi Alen: Uspjelo je jer sam joj bio kao otac
Vudi Alen: Uspjelo je jer sam joj bio kao otac

Čuveni reditelj Vudi Alen koji je u braku sa 35 godina mlađom Son-Ji Previn, nekadašnjom pastorkom, odlučio je da progovori o njihovom odnosu.

Naime, kontroverzni reditelj koji se tokom zabavljanja sa glumicom Mijom Farou zaljubio u njenu usvojenu ćerku, progovorio je u o braku u kojem je od 1997. godine.

Sedamdesetdevetogodišnji Vudi je otvorio dušu i rekao da je u početku mislio da je to samo prolazna zaljubljenost, a onda je to postalo mnogo dublje. Nakon što se ludo zaljubio u nju tvrdi da razlika od 35 godina ide samo u korist njihovoj vezi.

“Započeo sam vezu sa njom misleći da je to nešto prolazno, ne tako ozbiljno. Nikada nisam mislio da će biti nešto više od toga. Onda smo počeli da se viđamo, živimo zajedno i zaista smo uživali u tome“, kaže Vudi i objašnjava: “Ona je uživala dok sam je učio novim stvarima, a ja sam uživao da joj otkrivam nove stvari“

Govoreći o dugovečnosti njihovog braka rekao je da je razlika u godinama zapravo doprinjela dinamici njihovog odnosa.

“Bio sam očinski nastrojen, a njoj se to dopalo. Dopadala mi se njena mladost i energija, a posebno je voljela što sam joj dozvolio da donosi mnogo odluka. Jednostavno smo imali sreće“, kaže Alen.

 

U međuvremenu, Alanova usvojena kćerka Dilan Farou, nastavlja da ga optužuje za zlostavljanje kada je imala samo sedam godina. Ona tvrdi da ju je reditelj zlostavljao na tavanu kuće njene majke, koja je tada bila s njim u vezi. On je na te optužbe u intervjuu jednostavno odgovorio rečima: “To nema nikakve veze s onim kako ja pravim filmove“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije