Jet set

Žiži Hadid na golišavoj naslovnici (FOTO)

Žiži Hadid na golišavoj naslovnici (FOTO)
Žiži Hadid na golišavoj naslovnici (FOTO)

Kada bismo mogli da izdvojimo i napravimo listu najseksepilnijih i najatraktivnijih mladih manekenki sigurno bi se na njoj našla na nekom od mjesta i Žiži Hadid. Svojim uspješnim poslovnim angažmanima, ali i načinom odjevanja uspjela je da stane u rang sa mnogim poznatim ličnostima. Nedavno smo imali priliku, o čemu smo vam pisali ovdje, da je vidimo u veoma atraktivnom street style izdanju.

Ovoga puta Žiži je uradila nešto samo za muške oči, a nakon snimanja videa za “LOVE” magazin za praznike, riječ je o naslovnici francuskog izdanja magazina “Vogue”.

Riječ je o crno-bijeloj naslovnici, tačnije fotografiji koju potpisuje fantastični dvojac Mert i Markus. Dvadesetogodišnji supermodel je za ovu martovsku naslovnicu pozirala potpuno naga, a na sebi je imala samo upečatljiv nakit i cipele.

Posebno za ovo martovsko izdanje napravljene su dvije varijante naslovnica ova golišava i jedna na kojoj je Žiži obučena i stilizovana po posljednjim trendovima. Oni koji stoje iza ove odluke su napomenuli i to da jedva čekaju da vide koja naslovnica će imati više prodatih primjeraka.

Vjerujemo da će mnoge muškarce ove dvije fotografije u crno-bijeloj varijanti ugrijati. Žiži je ovom prilikom pokazala i koliko je zgodna, ali i da prijeti da postane pravi seks simbol. Šta vi mislite?

Obje martovske naslovnice će se naći u prodaji 18. februara. Nažalost nećemo imati prilike da neku od ovih primjeraka držimo u rukama!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije