Ljubav i seks

5 poteza koji vam donose titulu najcool djevojke

5 poteza koji vam donose titulu najcool djevojke
5 poteza koji vam donose titulu najcool djevojke

Pogledajte kako da budete savršena djevojka u samo 5 koraka...

1. Pripremite svoj odgovor na pitanje „Šta ima kod tebe?“

„Nikad ne izlazite ne znajući šta vam se najzanimljivije dogodilo te nedjelje“, kaže Hasi. Većina nas kreće sa dosadnim izjavama („Ma, znaš, posao i to...“), pa imajte nekoliko spremnih priča. Čak i nešto poput „U utorak sam probala najbolju picu u gradu!“ može dobro da pokrene razgovor.

2. Prije izlaska družite se sa svojom najzabavnijom prijateljicom

„Dok se spremate za žurku ili ste na putu ka njoj, nazovite prijateljicu koja vas zasmijava do suza“. Na parti ćete stići u idealnom raspoloženju. Zabavljeni i zabavni.

3. Nevažni, ali zabavni podaci zlata vrijede

„Ne mogu ni da se sjetim koliko sam razgovora pokrenuo nabacivanjem zanimljivih trivijalnosti koje sam čuo na radiju ili negdje pročitao. Zabavne informacije, ma kako nevažne bile, uvijek će pobijediti dosadna pitanja poput: ,Imaš li brata ili sestru?’.“

4. Zamolite za uslugu

„Zamolite zgodnog tipa na ulazu da vam pridrži kaput dok vi odete do toaleta“. Istraživanja pokazuju da je veća vjerovatnoća da se nekom svidite ako ga (nježno) zamolite za neku sitnu uslugu.

5. Opredjelite se za stranu

Pitajte ga za mišljenje o nečemu što volite, u stilu: „Moja drugarica kaže da je završetak ,Igara gladi’ baš bez veze, ali meni je super. Šta ti misliš o tome?” Tako mu pružate ulaz u zajednički, zabavni razgovor, kažu stručnjaci.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije