Ljubav i seks

6 trikova uz koje će vas žene moliti da ih odvedete u krevet

6 trikova uz koje će vas žene moliti da ih odvedete u krevet
6 trikova uz koje će vas žene moliti da ih odvedete u krevet

Budite sigurni da će ovih 6 trikova i od najčednije djevojke stvoriti seksi "bezobraznicu".

1. Usporite

Seks nije trka, obaranje rekorda niti borba za medalju. Žene vole predigru i puno dodira. Polako je dirajte po stomaku, rukama, nogama... Polako je ljubite svugdje, a u početku se posebno koncentrišite na potiljak - od toga žene polude. Dodire umetnite u komunikaciju čim se pruži prilika, dirajte je po licu dok priča, po koljenu dok ispijate kafu...

2. Dajte joj mrvice i čekajte

Krenite da je ljubite po tijelu pa stanite i pustite da malo čeka, znači preuzmite kontrolu. Bude li željela da nastavite, ostavite je da pričeka još malo. To ih uzbuđuje.

3. Puno nježnih poljubaca

Što su poljupci nježniji, njena strast je veća. Pokažite da ste pravi ljubavnik ne samo seks - mašina. Suzdržite se u početku od previše slinjenja, koncentrišite se na rad usnama, ali i njihove mete - vrat i područje oko ušiju u većini su erogene zone.

4. Grickajte je pomalo

Između nežnih poljubaca malo je gricnite, posebno uši i donju usnu. Budite i dalje nježni, ali na momente malo konkretniji. Vrpoljiće se od zadovoljstva.

5. Govorite joj koliko je želite

Šapućite joj koliko vam je lijepa i koliko je želite. Neka osjeti topli povjetarac vašeg daha na uhu, mnoge žene od toga se naježe i "polude".

6. Budite nepredvidivi

Znači, nemojte prije seksa slagati pantalone, majicu, uredno složiti čarape... To će ohladiti i najvatreniju ženu. Budite spontani, nepredvidivi. Bolje je da ne zna koji je vaš sledeći korak jer je neizvjesnost, takođe, uzbudljiva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije