Ljubav i seks

8 stvari koje bi vaš partner volio da znate

8 stvari koje bi vaš partner volio da znate
8 stvari koje bi vaš partner volio da znate

Svakodnevna žurba, navika, manjak inspiracije, neprijatnost samo su neki od faktora koji nas sprječavaju da podijelimo svoje emocije i poštovanje prema osobi koju volimo.

Ipak, u dugim i značajnim vezama, mnoge stvari i ne moraju da se kažu. To su neke stvari koje se „podrazumijevaju“, ali prosto se nikada ne sjetimo da naš partner to misli i da nas toliko voli. Pogledajte kojih osam stvari vaša ljubav želi da znate.

1. Uvijek ste u njegovom srcu: Riječi „volim te“ ne mogu da pokažu dublje značenje. Iako je poruka koju šalju vrlo uvjerljiva, emocije i strast je daleko iza riječi. Izražavanje osjećanja ni nimalo lako, ali nije ni potpuni prikaz onoga što je u partnerovoj glavi. Osjećanja mogu da budu zbunjujuća, promjenljiva, nejasna i ogromna... Svakakva, i negativna i pozitivna, ali ona koja je u njegovom srcu, to je pravo osjećanje, ogromna ljubav za vas. Ovo vaš partner želi da vi znate, čak i kada se posvađate ili kada ste ljuti na njega iz bilo kog razloga, jer se te svađe i rasprave upravo dešava zbog toga što oboje brinete.

2. Žele da uvijek budu na prvom mjestu: Život nam dolazi sa mnogo varijacija i listom stvari koje moramo da uradimo. Morate izdvajati vrijeme za mnoge ljude: djesu, roditelje, rođake i prijatelje. Tada morate pravilno da organizujete vrijeme, pažnju i zabrinutost između ljudi koji vam znače, vas samih, posla i svakodnevnih poslova. Vaš partner ne želi samo da se uklopi u vašu svakodnevnu rutinu. On je vaš dragi i želi to i da vidi. Iako on razumije svaki vaš izbor, on bi u stvari volio da bude najvažnija osoba u vašem životu, iako vam to nikada neće reći.

3. Vi ste njemu na prvom mjestu: Vi ste prva osoba na koju pomisli kada mu treba pomoć, jedina koju želi da čini srećnom, kojoj trči, raduje se uspjehu, koja može da ga nasmije i kad je najtužniji... Njegova bolja polovina. Vi ste mu sve ovo nabrojano jer on za vas misli da ste savršeni. Voljenje vas zunači voljenje načina na koji izgledate i na koji radite sve. Da, svako ima svojih problema, ali u njegovim očima ste savršeni sa svim svojim manama... Zato vas i voli i stavlja uvijek na prvo mjesto. Vi ste njegov šampion!

4. Činite ga potpunim: Život vašeg partnera nije bio toliko potpun prije nego što je upoznao vas. Unijeli ste mu u život više sreće, zadovoljstva, uzbuđenja i sve zaokruženo - učinili ste ga kompletnim. Vas dvoje ste tim i nikada ne biste bili toliko snažni i uspješni da ste sami.

5. Činite ga boljom osobom: Sve veze bi trebalo da vas podstaknu da rastete na ličnom nivou. Voljenje partnera vam pomaže da postanete bolja verzija sebe. Jednostavna činjenica da vjerujete u njega i bodrite ga, ga inspiriše da radi sve mnogo brže i bolje. Ne želi nikako da vas iznevjeri i zato sve radi sa toliko truda.

6. Treba mu vaša zahvalnost: Vi ste njemu na prvom mjestu, sjećate se? Zato se vaše mišljenje o partneru i vašoj vezi mnogo cijeni. Zahvaliti mu se i za najmanju stvar koju uradi za vas će ga držati motivisanim. Kritike su uvijek demorališuće, dok je za pohvalu dokazano da daje bolje rezultate.

7. Vjeruje u vas: Vi ste prva osoba koju vaš partner zove u pomoć zato što je nivo povjerenja u vas kompletan i na visokom nivou. Vjeruje u vašu odluku, podršku, vijernost i vaša osjećanja koja osjećate prema njemu. Vi ste za njega jedina osoba koja može da mu promijeni život na bolje i zato i stoji i voli vas.

8. Unijeli ste svjetlost u njegov život: Izlasci i zalasci sunca izgledaju šarmantnije od kad ste došli u njegov život. Jutra su lakša i vedrija, a večeri tolije, praznici su bolji. Popunili ste njegovo srce, učinili da se osjeća potpunim i pomogli mu da postane bolja osoba. Da, osvjetljavate njegov život iz dana u dan i to na sasvim jednostavan način, samo svojim prisustvom, lijepim rečima i milim osmjesima.

Iako većina „ljubavi našeg života“ neće reći otvoreno ovakve stvari, zapamtite da se oni zaista ovako osjećaju i da bi htjeli da ovo vi znate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije