Ljubav i seks

Govor tijela otkriva skrivene emocije muškarca

Govor tijela otkriva skrivene emocije muškarca
Foto: Pixabay | Govor tijela otkriva skrivene emocije muškarca

Ovi suptilni znakovi odraziće vam šta se dešava u vašem odnosu, često bez riječi...

Neki odnosi počinju sa sramežljivim pogledima i nežnim pokušajima držanja za ruke. Možda već duže vreme uživate u vezi, ali primetite da partner održava distancu i skriva oči.

Ako primetite da vaš partner zadržava vaš pogled duže nego što je uobičajeno, to može biti znak međusobne privlačnosti. Ako se ova radnja ponavlja, verovatno je da postoji uzajamno interesovanje.

Pokušaji partnera da se okrene prema vama tokom razgovora ili šetnje ukazuju na zainteresovanost. Muškarci, izražavajući svoja osećanja, mogu nesvjesno naginjati tijelo prema vama, pokušavajući izgledati veći i jači.

Nepotreban dodir ruku, čak i bez očiglednog razloga, može ukazivati na duboko interesovanje. Ako primjećujete ove suptilne dodire, možete biti sigurni da je partner snažno zainteresovan.

Gledanje u vas nakon šale ili očekivanje vaše reakcije otkriva simpatije. Ako primjetite holivudski osmijeh kod muškarca, to može značiti da je iskreno srećan.

Kopiranje vaših gestova i intonacija ukazuje na nesvjesno oponašanje, što može ukazivati na snažnu privlačnost.

Međutim, ako primjetite da partner izbjegava kontakt, pokazuje nezainteresovanost ili neiskrenost, to može ukazivati na probleme. Blokirano tijelo tokom razgovora, neprijateljski izrazi lica i nedostatak entuzijazma mogu biti znakovi nevolje u vezi, prenosi Super žena.

Kada se partner povuče i izbjegava intimnost, to može biti alarm za probleme u vezi. Nemojte zanemarivati signale - otvorena komunikacija je ključ za održavanje zdrave veze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije