Ljubav i seks

Odvratno žensko ponašanje koje je muškarcima neodoljivo

Odvratno žensko ponašanje koje je muškarcima neodoljivo
Odvratno žensko ponašanje koje je muškarcima neodoljivo

Postoje i određeni obrasci ponašanja koja nisu baš toliko damski, a frajeri realno otkidaju na to.

Ne foliraj se da si više fina nego što zaista jesi, jer njima to zaista ide na živce. Budi opuštena i ne rauzmušljaj preterano jer muškarci su bukvalna bića… i vole kada se žena:

Ne folira se da je princeza, opuštena je i jede šta voli

Uglavnom su devojke opterećene i naporne za slušati kada je riječ o njihovoj liniji i vrlo često naručuju i prave salate i kojekakve veganske receptiće, a izbjegavaju stvari koje vole da klopaju. Posebno se tripuju da u restoranu pred frajerom naruče 20 ćevapa, pivo i šopsku sa puno luka, jer tripuju da će ispasti loše u očima frajera.

Cirka kad je prilika i može da podnese

Mislimo na onu vrstu pristupa materiji, kada osoba umije da procjeni trenutak za zabavu uz kapljicu i da uživa u društvu uz dobro zezanje a ne na nekakvog alkosa…naopako…  Koktelčići i cideri, sokići i palačinkice su ok, ali poenta je da frajeri vole ribu koja ponekad umije i da “otkači” i ponese ili spontano pokrene zabavu uz unuče-dva.

Humor i glasan govor

Još ako imate dobar smisao za humor svakog frajera ćete pridobiti jako brzo. Ako su vaši povremeni ispadi humora poduprijeti i samopouzdanjem i u granicama kulture, vi ste već sebi obezbijedili 1000 obožavaoca. Ukoliko on primjeti da ste otvorene i sigurne u sebe, da volite lepo raspoloženje i sprdnju, drastično će se brže i vama otvoriti.

Hrabra, jaka, voli da se bije

Nasilje ne dolazi u obzir kada je dama u pitanju ali kada muka pritjera i sukob je nemoguće izbjeći, iako to nikada javno neće reći svaki muškarac biće impresioniran devojkom koja opušteno staje sebi u odbranu, umjesto da instiktivno vrišti i onesvješćuje se.

Iako je ovo mišljenje izuzetno seksističko, svaki frajer će otkinuti na ribu koja nije strašljivica.

Nema inhibicija ili problema sa svojom seksualnošću

Za mnoge devojke ovo je posebno osjetljiva tema, ali muškarci vole dame kojima nije problem da pričaju o svojoj seksualnosti – pogotovo o stvarima koje voli, a koje ne. Ovo je posebno tačno ako ste u vezi jer je jako važno da se oba partnera seksualno poklapaju i razumeju.

Ne ćuti kada je zaljubljena i otvoreno pokazuje osjećanja

Varate se ako mislite da frajeri i dalje poštuju tradicionalan pristup muvanju i automatski prvi prilaze devojkama probijajući led. Naprotiv, jednom u životu svaki frajer je maštao o ribi koja ga grabi i ‚‚otima” zao zverčica. Pored toga što ga tim ponašanjem možete iznenaditi, šanse da se smuvate drastično se povećavaju ako nemate blam da ga prvi poljubite.

Ne vole muškarci igrice i spletke ili nagađanja kojim moraju se opterećuju kada su u pitanju ženske želje, misli i emocije. Muškarci su bukvalna bića i tu nema mnogo komplikovane filozofije. Zgrabi ga, izotimaj i vodi ga kući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije