Ljubav i seks

Ove scene seksa mogu se vidjeti samo na filmu

Ove scene seksa mogu se vidjeti samo na filmu
Ove scene seksa mogu se vidjeti samo na filmu

Na filmu je mnogo stvari koje mnogi žele da prebace u svoju spavaću sobu, ali je to na kraju ipak rezervisano samo za filmsku industriju.

Dok ste odrastali, scene seksa u filmovima su sigurno mnogo uticale na vaše misli i znanje o seksu. Međutim, onda ste odrasli i shvatili da seks u spavaćoj sobi i seks na filmu gotovo da nemaju nikakve međusobne veze.

U čemu je razlika?

Žene nikad ne skidaju grudnjak

Ponekad producenti donesu odluku da glumice ne skidaju grudnjak tokom vrućih scena jer ne žele da filmovi nose oznaku da je samo za starije od 18 godina i takođe žele da spriječe da se film emituje u kasnim, neatraktivnim terminima. U stvarnom životu grudnjak rijetko ostaje netaknut tokom seksualnog odnosa.

Žene doživljavaju orgazam čim ih muškarac dodirne

Filmovi trenutno muškarce širom svijeta uče tome da se orgazam događa onog trenutaka kad se skinu ili samo dodirnu ženu.

Sa stola i s kuhinjskih površina leti hrpa stvari

Zaista? Da li ste ikad pobacali i porazbijali posuđe po podu samo da biste što prije ušli u seksualni čin?

Muškarac okreće ženu kao da je laka poput pera

Možda u Holivudu, ali u stvarnom životu i pravom krevetu to ne ide baš tako.

Neprimjetno mijenjanje poza

Parovi na filmu lako mijenjaju poze. U jednom trenutku su u misionarskoj pozi, već u sljedećem ona je na njemu, a publika jedva primijeti kako je to izvedeno.

Svi se lako i lijepo svlače

Nikada vam se nije dogodilo da ne možete da otkopčate šlic na haljini ili pantalonama? Ili se skinete za sekundu iako je zima i na sebi imate hrpu odjeće? U filmovima, osim ako nije riječ o 'slapstick' komedijama, nijedan glumac nema takve probleme.

Svjetlo služi da se naglasi savršenost tijela

Čak i kada se scene seksa događaju tokom dana, dok sunce obasjava sobu kroz otvoren prozor, ono služi samo da bi naglasile savršene strane tijela. U stvarnom životu toga nema.

(Express.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije