Ljubav i seks

Pet seksualnih fantazija "zauzetih" žena

Pet seksualnih fantazija "zauzetih" žena
Pet seksualnih fantazija "zauzetih" žena

Redovan seksualni život ne potiskuje zdravo maštanje o užitku, već ga pojačava. Čak i kada ste u vezi, te imate zadovoljavajući seksualni život – mašta i dalje radi.

Evo o čemu najčešće maštaju žene koje imaju partnera:

Stranac u vašem krevetu

Žene u vezi i braku maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevnice. Podijelite svoje želje s partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju i započinju ludu igru.

Seks na mjestu gdje vas mogu otkriti

Čak 60 posto žena sanjari o seksu na javnom mjestu. I dok će rijetko koja žena šapnuti svom partneru da želi seks usred punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mjestu gdje u svakom trenutku možete biti otkriveni.

Pedeset nijansi sive u vašem životu

Mnoge žene žele prepustiti svoju kontrolu muškarcu. Ako ste raspoložene za vezanje i povez na očima – ne brinite, nalazite se u milionskom društvu pedeset nijansi sive.

Policajac, vatrogasac ili doktor - Koja vam je uniforma omiljena?

Žene vole uniforme i razvijena tijela muškaraca koji ih 'popunjavaju' baš na pravi način. Bez obzira je li riječ o zgodnom doktoru koji je spreman pregledati vas, seksi profesoru ili treneru iz teretane uz nekoliko promjena kostima sve ove komade možete imati u vlastitoj spavaćoj sobi.

Seks na novom mjestu

Visoko na listi ljestvice poželjnih lokacija je seks u hotelskoj sobi s pogledom na okean, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu, ili senzualno istraživanje partnerovog tijela u kadi. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije