Ljubav i seks

Seks-savjeti koje nikada ne treba da poslušate

Seks-savjeti koje nikada ne treba da poslušate
Seks-savjeti koje nikada ne treba da poslušate

Seks po potrebi sa bivšim, veče u krevetu sa nepoznatim muškarcem poslije prvog pića…Iako na prvi pogled djeluje - ovo nisu najgori savjeti o seksu koje možete da dobijete. Pertle i grijanje muškog međunožja kako biste spriječili neželjenu trudnoću samo su neki od savjeta koji spadaju u ovu neslavnu kategoriju.

PERTLE SU ZA CIPELE

Obmotajte pertlu oko korijena penisa kako biste se osigurali da kondom ne spadne tokom seksa.

Ovo je jedan od svakako najlošijih savjeta o bezbjednom seksu.

Ako želite baš da se osigurate koristite dva prezervativa istovremeno, ali savjet sa pertlom isključite. Sigurno će nešto krenuti po zlu, a i nije neka garancija da ćete uspjeti u namjeri.

GRAVITACIJOM PROTIV TRUDNOĆE

Ako je djevojka u pozi “ od gore”, a muškarac ejakulira bez zaštite - možete da računate da će gravitacija spriječiti da za devet mjeseci začujete bebin plač. Takođe, ako isprete vaginu poslije rizičnog seksa sa posebnim vinom, smanjićete šanse za začeće za 98 odsto.

Naravno, i ovo su prijedlozi iz ove neslavne kategorije.

GRIJANJE MEĐUNOŽJA

Jedna od preporuka koja spade u rizične je grijanje muškog međunožja u činiji vrele vode. Kako pišu na sajtu “Reddit” na ovaj način “ubićete” sve spermatozoide i na taj način neće doći do neplaniranog potomstva.

MASTURBACIJA PRED PUBLIKOM

Ideja da isprobate u intimnim predjelima ledene sladolede pred njim i tako ga namamite na seks, nikako ne spade u privlačne.

Nijedan muškarac zapravo ne voli, ako je suditi po pisanju portala “Reddit”, da žena na takav eksplicitan način inicira seks. I pozove ga u ledeno okruženje.

BIBER I ORGAZAM

Postpite malo bibera ispred partnerovog nosa prije samog vrhunca. U ovom slučaju, navodno, orgazam će biti intenzivniji.

Ipak, ovo je malo održivo u praksi. Kijanje podsjeća na rasterećenje koje donosi i orgazam, ali biber neće doprinijeti jačem intenzitetu.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije