Ljubav i seks

Žena s dvije vagine ima dva momka: "Svaki koristi svoju"

Žena s dvije vagine ima dva momka: "Svaki koristi svoju"
Foto: Screenshot/Instagram | Žena s dvije vagine ima dva momka: “Svaki koristi svoju”

LONDON - Britanka Eni Šarlot (Annie Charlotte) iz Sarija rođena je s dvije vagine i dvije materice, tako da ima i dvije mjesečnice.

Mogla bi I da zatrudni s dva različita muškarca u isto vrijeme.

Ovaj neobičan medicinski fenomen znači da bi Eni Šarlot (25) mogla začeti dvije bebe s dva različita muškarca u isto vrijeme. Takođe ima dvije mjesečnice - nešto s čime se nosi uz pomoć kontracepcije - i kaže da su obje ''potpuno funkcionalne''.

“Sve interne stvari su duplicirane. I sve je uredno jer je moj reproduktivni sistem zapravo podijeljen na pola, tako da svaka strana radi neovisno”, ističe Eni.

“Ne varam jer svojim dečkima dopuštam da koriste po jednu vaginu”, otkriva jer ima dva dečka.

Svaki ima svoju vaginu, pa u tome ne vidi problem.

“Oni zapravo ne znaju jedan za drugog, mislim da ne trebaju znati”, tumači Eni.

Eni je s jednim od muškaraca u vezi četiri mjeseca, a s drugim dva mjeseca.

Svjesna da bi uskoro mogli saznati, Eni je dodala:

“Nismo hodali predugo i oboje znaju da izlazim iz zabave i ništa to ne shvatam ozbiljno. Samo me zanimalo šta će se dogoditi. Počela sam izlaziti tek nedavno. Našla sam svog prvog dečka prošle godine i onda sam na neki način uživala u tome dok nije veza pukla, no onda sam uskoro počela izlaziti s dvojicom novih”, otkrila je.

“U početku je bilo ležerno, ali onda smo se počeli sve više družiti”, prisjetila se.

Eni kaže da može biti ''teško žonglirati'' s dvojicom muškaraca, ali svakoga od njih viđa jednom sedmično i s njima provodi naizmjenične vikende.

“ Ne bih rekla da imamo raspored seksa sam po sebi, ali ne seksam se s njima obojicom istog dana, mislim da je to pošteno”, smatra.

“Čini se da se dečki uzrujavaju zbog cura koje spavaju s dva dečka unutar jednog dana pa mislim da je tako najbolje”, priča Eni.

Dodaje kako zapravo ima jednu vulvu koja se dijeli na dvije vagine. Eni je dijagnosticirana uterus didelphys (dvostruka materica) kada je kao tinejdžerka otišla na ugradnju kontracepcijske spirale.

“Bila sam mlada žena. Tek sam se počela zanimati za upoznavanje i istraživanje različitih dijelova svog tijela i odjednom mi je rečeno da je drugačije od svih ostalih. Kao tinejdžer, želiš biti ''normalan'', a kad ti se kaže da nisi, to je prilično zastrašujuće”, navela je.

Uterus didelphys je rijetko stanje koje žene imaju od rođenja. Uzrokuje dvije materice, iako neke žene imaju i dva vrata materice i vagine.

Osim bolnih mjesečnica, koje se mogu pojaviti u različito doba mjeseca, mogu uzrokovati komplikacije u trudnoći. Osobe s dvostrukom matericom izložene su povećanom riziku od pobačaja i prevremenog poroda - ali mogu imati zdravu trudnoću, piše 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije