Ljubav i seks

Znakovi upozorenja koje ne treba ignorisati na početku veze

Znakovi upozorenja koje ne treba ignorisati na početku veze
Znakovi upozorenja koje ne treba ignorisati na početku veze

Na početku je jako teško stvoriti pravu sliku o nekome, pogotovo ako se uzmu u obzir leptirići u stomaku, ali ipak, neki se znakovi upozorenja ne bi smjeli ignorisati uprkos leptirićima

"Znala sam da nešto ne štima od prvog dana" - upravo sad, u ovom trenutku, minimalno 50 žena na svijetu razmišlja ovako o svom bivšem partneru. Na početku je jako teško stvoriti pravu sliku o nekome, pogotovo ako se uzmu u obzir leptirići u stomaku, ali ipak, neki se znakovi upozorenja ne bi smjeli ignorisati uprkos leptirićima.

Premalo interesa

Nije dobro sve odmah servirati na tacni, ali ako se frajer u fazi upoznavanja, kad bi se trebao najviše truditi, ponaša kao da mu je manje-više svejedno za tebe, vjeruj mu i bježi. Takav muškarac će koristiti tvoju pažnju kada mu to odgovara, a većinu će te vremena stavljati na drugo mjesto.

Previše emocija odjednom

Svaka od nas je upoznala onog jednog frajera koji je nakon 2 spoja spreman reći "volim te". To je frajer koji će te već na početku bombardirati porukama i htjeti da okupira svaku slobodnu minutu tvog dana. Možda se nekima to čini simpatično i slatko, ali to je pokazatelj da će kasnije u vezi biti posesivan i ljubomoran ako te ne može imati svaku minutu u danu.

Ružne priče o bivšima

Frajer koji ružno priča o svojoj bivšoj curi na prvih nekoliko sastanaka je frajer koji će isto tako pričati o tebi. Nitko ne kaže da su bivše ljubavi zabranjena tema, ali za sve postoji vrijeme i mjesto - ako su monolozi o bivšim curama njegov izbor teme dok se tek upoznajete, bježi!

Priča samo o sebi

Uvijek će na sastanku postojati osoba koja će pričati malo više i ona koja će pričati malo manje, ali mi pričamo o frajeru koji monopoliše razgovor i priča samo i isključivo o sebi. Egocentrično ponašanje nije samo problematično zbog dosadnih razgovora na sastanku... U vezi postaje puno gore.

Bezobrazluk prema ljudima

Najbolju sliku o nekome možeš dobiti ako promatraš kako se ponaša prema ljudima koje ne pokušava impresionirati. Ako je divan prema tebi a krajnje bezobrazan prema konobaru, pitanje je vremena kad će postati bezobrazan prema tebi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije