Muški kutak

Šta tetovaža otkriva o muškarcu?

Šta tetovaža otkriva o muškarcu?
Foto: N.N. | Šta tetovaža otkriva o muškarcu?
N.N.

​Tetovaže su i dalje tabu, a često se osobe sa tetovažama pogrešno etiketiraju i posmatraju sa brojnim predrasudama. Danas vam otkrivamo šta to tetovaža znači na tijelu muškarca.

Tetovaža bivše ljubavi

Ako na koži ima istetovirano ime bivše ljubavi, riječ je o muškarcu zaljubljive prirode koji nije sposoban da uči iz svojih grešaka.

Optimističan je i veruje da je svaka žena sa kojom je – ona prava. I tako sve do poznanstva sa slijedećom…

Mistični simbol

Muškarac koji je na tijelu istetovirao neki mistični simbol, zapravo, čezne za pažnjom, sebe ne smatra površnim i omiljena fraza mu je: “Ja sam neshvaćen”. Misteriozni simboli upućuju na zaključak da želi da bude ozbiljno shvaćen.

Tradicionalne i male tetovaže

Frajeri koji imaju tradicionalne i male tetovaže sposobni su da iznenade u krevetu. Kod njih važi deviza što u izlogu, to i u radnji. Ovakve osobe su, navodno, odane.

Zabavne, blesave tetovaže

Neka blesava tetovaža ne treba da vas zabrine. Ona može da bude znak da muškarac prilično odgovorno shvata život, ali i da će biti sposoban da partnerku iznenadi neobičnim smislom za humor.

Ime djeteta

Ako ste istetovirali ime djeteta, onda ste vi veoma osjetljiv muškarac, koji voli da se emotivno veže i koji vezu shvata ozbiljno.

Poznate ličnosti

Često se muškarci poistovećuju sa nekim superherojem, pa zato tetoviraju poznate ličnosti, bilo stvarne ili crtane. To nam govori da je riječ o osobi koja će u vezi biti dječak, ali sa velikim egom.

Šaljiva tetovaža

Šaljiva tetovaža može da se uporedi sa nošenjem smiješne kravate. Muškarac koji na koži ima takvu sliku, jasno želi da pokaže svoj smisao za humor (iako ga možda ni nema). Takav muškarac je često odličan za život udvoje.

Tetovaža životinje

Ako na sebi ima crtež neke životinje, želi da kaže da je jak i moćan. Namjera mu je da u seksu bude strastven, a to će i pokazati kada mu se ukaže prilika.

Klupski trofej

Istetoviran klupski trofej na koži muškarca znači da je odan, ali i pomalo staromodan. Lojalan je i uz prijatelje će biti kada im bude najpotrebniji, a to je često i znak da ima visoku poziciju na društvenoj skali.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Izdvojeno
Brada čuva muško zdravlje
Muški kutak

Brada čuva muško zdravlje

Šta je muškarac bez dobre košulje
Muški kutak

Šta je muškarac bez dobre košulje

Najčitanije