Horoskop

Vozač Formule 1 kreirao šortseve za kupanje

Vozač Formule 1 kreirao šortseve za kupanje
Foto: N.N. | Vozač Formule 1 kreirao šortseve za kupanje

Automobilizam kao sport oduvijek je išao ruku pod ruku sa najnovijim modnim trendovima kada su u pitanju satovi, naočare za sunce i mnogi drugi modni aksesoari.

Upravo sad kao pravo osvježenje dolazi jedna nova modna saradnja. Australijski profesionalni vozač Danijel Rikardo angažovan je od strane britanskog brenda Orlebar Brown koji kreira šortseve za kupanje, a rezultat su tri dizajna koji su lako nosivi na plaži.

U njima se komotno možete pojaviti u bič baru ili slobodno šetati ulicom, zahvaljujući dužini šortsa koji doseže nešto do iznad koljena.

Luksuzni brend poznat je po svojim kreacijama namjenjenim plivanju i resort odjevanju od svog osnivanja 2007. godine i od tada je proširio  čitav asortiman svojih kreacija.

Nova limitirana kolekcija šortseva za kupanje inspirisana je omiljenim Rikardovim putnim destinacijama. Tako dizajn  “Monaco”  posjeduje imidž ovog mediteranskog grada gdje Rikardo inače vozi godišnji Monaco Grand Prix.

Drugi dizan je inspirisan Ostinom, gradom u Teksasu, pa je logičan izbor printa za ovaj šorts “pao” na kaubojske šešire, rebarca sa roštilja, kaktuse, i trkačke zastavice.

Kada je u pitanju treći dizajn, Rikardo se odlučio za sjajan šablon ameriške pin-up djevojke u bikiniju u mornarskom i bijelom obrascu.

Cijene atraktivnih plivačkih šortseva se kreću u rasponu od $295 do $365 i zaista reprezentuju Rikardov duh, možda i više od same Formule 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije