Scena

Aleksandra Mladenović se skućila u stanu od pola miliona evra

Aleksandra Mladenović se skućila u stanu od pola miliona evra
Foto: Screenshot/Instagram | Aleksandra Mladenović se kućila u stanu od pola miliona evra

Pjevačica Aleksandra Mladenović prije nekoliko mjeseci preselila se u najluksuzniju kompleks u Beogradu. U stan u "Beogradu na vodi" ona je uložila pola miliona evra.

Aleksandra je sada u emisiji "Premijera - vikend specijala" ispričala da je sve sama finansirala na šta je izuzetno ponosna. Pjevačica, koja je ponikla u "Zvezdama Granda", već godinama je jedna od najtraženijih, a zarađeni novac je pametno ulagala.

"Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala.. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim da sebi priuštim jedan stan. Do ovakvog stana se dolazi velikim radom i ulaganjem. Kao šta kaže Ana Bekuta u pesmi : 'Sve sam stekla sama, na to se ponosim'", rekla je ona.

Inače, nakon turbulentnog perioda koji je preživjela zbog bivšeg dečka, Mladenovićka konačno može da uživa. Ona ima novog partnera, koji je čini srećnom.

Nedavno se s njim pojavila na proslavi rođendana Milana Miloševića.

"Ne bih puno o ljubavi, tu bih temu zaobišla. Super sam, srećna sam, došla sam sa dečkom. On nije iz ovog, javnog posla, ne voli da se priča previše o njemu tako", rekla je jednom Aleksandra za medije, prenosi "Kurir".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije