Scena

Čovjek koji je transformisao Seku Aleksić iznenada prekinuo saradnju sa pjevačicom

Čovjek koji je transformisao Seku Aleksić iznenada prekinuo saradnju sa pjevačicom
Foto: Instagram | Čovjek koji je transformisao Seku Aleksić iznenada prekinuo saradnju sa pjevačicom

Pjevačica Seka Aleksić stavila tačku na saradnju sa dugogodišnjim saradnikom s kojim je pokrenula i svoj modni brend.

Naime, poslije brojnih spekulacija koje o njenom privatnom životu kruže posljednjih mjeseci, Seka je sada prekinula plodonosnu saradnju sa Stanislavom Zakićem, koji je vršio funkciju kreativnog direktora, kako njene karijere, tako i brenda koji je osnovala.

Ovu vijest saopštio je upravo on, putem mreže X, nakon čega su odmah počele spekulacije o njihovom odnosu:

“Dragi prijatelji, Želim da podelim sa vama važnu vest - nakon divne dve godine provedene kao art direktor Seke Aleksić i brenda Second Skin 555, doneo sam odluku da se povučem sa ove pozicije. Ove dve godine bile su ispunjene izazovima, ali i nezaboravnim iskustvima. Zahvalan sam Seki Aleksić i timu njenog brenda na prilici da napravim jedan brend i doprinesem razvoju postojećeg. Tokom ovog perioda, imao sam priliku da radim na inspirativnim projektima i upoznam neverovatne ljude. Ponosan sam na sve što smo postigli zajedno, i radujem se što ću nositi te vrednosti sa sobom u budućnost. Ovo nije kraj, već samo novo poglavlje u mom profesionalnom putovanju. Radujem se novim izazovima i mogućnostima koje će mi budućnost doneti. Nastavljam da radim naporno kako bih postigao nove uspehe, a siguran sam da će moji budući koraci biti inspirisani lekcijama koje sam naučio tokom vremena provedenog sa Sekom Aleksić. Nadam se da ćemo se nekada ponovo sresti na tom putu. Hvala vam svima na podršci iako nije uvek bilo lako, a pre svega Seki Aleksić i njenoj porodici što su me prihvatili i dali potpunu slobodu. Stanislav.”

Ono što je zaista čudno je to da je Seka upravo s njim pokrenula modni bredn, a i njen stajling često je bio hvaljen od strane modnih znalaca u posljednje vrijeme, za šta je bio zadužen upravo on, Stanislav.

Još jedna nelogičnost, koji su uočili korisnice mreže "X" - jeste i to da je Stanislav prekinuo saradnju sa Sekom samo nekoliko nedelja pred objavljivanje njenog albuma”, najavila ga je za april.

Telegraf je kontaktirao Stanislava, a na pitanje da li je sve u redu sa njihovim odnosom i zbog čega su naprasno prekinuli saradnju, on je kratko rekao:

“Sve je onako kako sam napisao. Seka i ja smo ostali u odličnim odnosima. Sada ću malo da odmorim, pa ću videti šta ću dalje”, rekao je.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije